Van'ın Kalbi Emin Ellerde

Sağlık 11.12.2022 - 22:57, Güncelleme: 11.12.2022 - 22:57
 

Van'ın Kalbi Emin Ellerde

S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr Remzi Sarıkaya yaptığı çalışmalarla büyük takdir topluyor. Kısa bir süre önce S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Remzi Sarıkaya yağtığı güzel çalışmalarla hastaneye yeni bir vizyon kazandırdı.

S.B.Ü Van Bölge  Eğitim ve  Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr Remzi Sarıkaya yaptığı çalışmalarla büyük takdir topluyor. Kısa bir süre önce S.B.Ü Van Bölge  Eğitim ve  Araştırma Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Remzi Sarıkaya yağtığı güzel çalışmalarla hastaneye yeni bir vizyon kazandırdı. Hem vizyonel hemde sosyal çalışmalarını aralıksız sürdüren çiçeği burnunda yeni Başhekim Sarıkaya yaşlı, engelli ve çocuk hastalara öncelik vermesi fırsat buldukça hastane personelleri ile istişarelerde bulunması tüm herkes tarafından "Van'ın kalbi emin ellerde "dedirtiyor. Son dönemlerde hastane acil servis bölümlerinde artan hasta sayısından dolayı akabinde kaliteli hizmet anlayışını hakim kılmak için İpekyolu hastanesi ek binada yeni bir acil servis bölümü açarak yoğun hasta trafiğini rahatlattı. Sağlık Bakanlığı MHRS sistemi üzerinde sıra bulamayanlar,uzak yoldan gelenler ve randevusuz hastalar içinde haftanın iki günü Salı ve Perşembe günleri tüm polikliniklerde  5-8 mesai sistemiyle gönülleri fetheden Başhekim Sarıkaya'ya bölge halkı tarafından dualarla ödüllendiriliyor. www.yerelvanhaber.com ailesi olarak güler yüzlü,hizmet aşkı ile gecesini gündüzüne katan S.B.Ü Van Bölge ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr.Remzi Sarıkaya'ya kolaylıklar diler,çalışmalarında üstün başaılar dileriz. ERHAN UĞURLU/VAN
S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr Remzi Sarıkaya yaptığı çalışmalarla büyük takdir topluyor. Kısa bir süre önce S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Remzi Sarıkaya yağtığı güzel çalışmalarla hastaneye yeni bir vizyon kazandırdı.

S.B.Ü Van Bölge  Eğitim ve  Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr Remzi Sarıkaya yaptığı çalışmalarla büyük takdir topluyor.
Kısa bir süre önce S.B.Ü Van Bölge  Eğitim ve  Araştırma Hastanesi'ne Başhekim olarak atanan Doç. Dr. Remzi Sarıkaya yağtığı güzel çalışmalarla hastaneye yeni bir vizyon kazandırdı.


Hem vizyonel hemde sosyal çalışmalarını aralıksız sürdüren çiçeği burnunda yeni Başhekim Sarıkaya yaşlı, engelli ve çocuk hastalara öncelik vermesi fırsat buldukça hastane personelleri ile istişarelerde bulunması tüm herkes tarafından " Van'ın kalbi emin ellerde "dedirtiyor.
Son dönemlerde hastane acil servis bölümlerinde artan hasta sayısından dolayı akabinde kaliteli hizmet anlayışını hakim kılmak için İpekyolu hastanesi ek binada yeni bir acil servis bölümü açarak yoğun hasta trafiğini rahatlattı.


Sağlık Bakanlığı MHRS sistemi üzerinde sıra bulamayanlar,uzak yoldan gelenler ve randevusuz hastalar içinde haftanın iki günü Salı ve Perşembe günleri tüm polikliniklerde  5-8 mesai sistemiyle gönülleri fetheden Başhekim Sarıkaya'ya bölge halkı tarafından dualarla ödüllendiriliyor.
www.yerelvanhaber.com ailesi olarak güler yüzlü, hizmet aşkı ile gecesini gündüzüne katan S.B.Ü Van Bölge ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr.Remzi Sarıkaya'ya kolaylıklar diler,çalışmalarında üstün başaılar dileriz.

ERHAN UĞURLU/VAN

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber