Vangölüspor lige sıkı hazırlanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2021 - 09:39, Güncelleme: 29.03.2021 - 09:39
 

Vangölüspor lige sıkı hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) altıncı grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Bu kapsamda Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü yönetimi teknik heyeti ve futbolcular Edremit'te bulunan Van Kahvaltı Konağı ev sahipliğinde verilen moral kahvaltısında bir araya geldi. Vanspor başta olmak üzere birçok farklı takımlarda top koşturmuş, birçok Vanlı ismi kadrosuna katarak rakiplerine gözdağı veren Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü, Doğu Beyazıt hazırlık maçı öncesi Edremit'te bulunan ve işletmeciliğini Ahmet Cintan'ın yaptığı Kahvaltı Konağı'nda bir araya geldi. Kahvaltı Konağı İşletme Sahibi Ahmet Cintan'ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü Teknik Direktörü Yavuz Oruç, kendilerini ağırlayarak göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı Kahvaltı Konağı Sahibi Ahmet Cintan'a ve personeline teşekkür ederek, "Teknik ekibim ve futbolcularım ile birlikte sezon öncesinde, yoğun bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Pazar günü Doğu Beyazıt takımı ile yaptığımız hazırlık maçı öncesinde Edremit'te bulunan Kahvaltı Konağı tarafından ağırlandık. Takım olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız kahvaltı dayanışma ve takım ruhunu arttıracaktır" dedi.HAZIRLIK MAÇI 2-2 BİTTİYeni sezon çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü sezonun ilk hazırlık maçını Van 75'nci yıl Futbol sahasında Doğu Beyazıtspor ile yaptı. 17 Nisan'da başlayacak olan sezon öncesinde ilk hazırlık maçını oynayan kırmızı-siyahlılar karşılıklı gollerle maçı 2-2 tamamladı.Vangölü Sportif Faaliyetleri Teknik direktör Yavuz Oruç yönetiminde sahaya Baran, Vedat, Cihat, Aşir, Enes, Senar, Ali Kurt, Fatih Karael, Kemal, Recep Şipal ve Alican on biri ile çıktı. Ev sahipliğinin avantajı ile maça iyi başlayan Vangölü Sportif Faaliyetleri ilk yarıyı 30'ncu dakikada Cihat, 42'nci dakikada ise Vedat Kayhan'ın golleriyle soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle girdi.Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk takım ilk yarıya nazaran daha diri ve etkili başladı. Konuk takım 70 ve 80'nci dakikalarında peş peşe bulduğu gollerle skora dengeyi sağladı. Maçın kalan bölümlerinde sonucu değiştirecek goller olmayınca maç karşılıklı gollerle 2-2 bitti.


Bölgesel Amatör Ligi (BAL) altıncı grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü lige sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Bu kapsamda Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü yönetimi teknik heyeti ve futbolcular Edremit'te bulunan Van Kahvaltı Konağı ev sahipliğinde verilen moral kahvaltısında bir araya geldi.


Vanspor başta olmak üzere birçok farklı takımlarda top koşturmuş, birçok Vanlı ismi kadrosuna katarak rakiplerine gözdağı veren Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü, Doğu Beyazıt hazırlık maçı öncesi Edremit'te bulunan ve işletmeciliğini Ahmet Cintan'ın yaptığı Kahvaltı Konağı'nda bir araya geldi. Kahvaltı Konağı İşletme Sahibi Ahmet Cintan'ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü Teknik Direktörü Yavuz Oruç, kendilerini ağırlayarak göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı Kahvaltı Konağı Sahibi Ahmet Cintan'a ve personeline teşekkür ederek, "Teknik ekibim ve futbolcularım ile birlikte sezon öncesinde, yoğun bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Pazar günü Doğu Beyazıt takımı ile yaptığımız hazırlık maçı öncesinde Edremit'te bulunan Kahvaltı Konağı tarafından ağırlandık. Takım olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaptığımız kahvaltı dayanışma ve takım ruhunu arttıracaktır" dedi.
HAZIRLIK MAÇI 2-2 BİTTİ
Yeni sezon çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü sezonun ilk hazırlık maçını Van 75'nci yıl Futbol sahasında Doğu Beyazıtspor ile yaptı. 17 Nisan'da başlayacak olan sezon öncesinde ilk hazırlık maçını oynayan kırmızı-siyahlılar karşılıklı gollerle maçı 2-2 tamamladı.
Vangölü Sportif Faaliyetleri Teknik direktör Yavuz Oruç yönetiminde sahaya Baran, Vedat, Cihat, Aşir, Enes, Senar, Ali Kurt, Fatih Karael, Kemal, Recep Şipal ve Alican on biri ile çıktı. Ev sahipliğinin avantajı ile maça iyi başlayan Vangölü Sportif Faaliyetleri ilk yarıyı 30'ncu dakikada Cihat, 42'nci dakikada ise Vedat Kayhan'ın golleriyle soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına konuk takım ilk yarıya nazaran daha diri ve etkili başladı. Konuk takım 70 ve 80'nci dakikalarında peş peşe bulduğu gollerle skora dengeyi sağladı. Maçın kalan bölümlerinde sonucu değiştirecek goller olmayınca maç karşılıklı gollerle 2-2 bitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber