Vangölü Ocakbaşı Hizmete Açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2020 - 18:15, Güncelleme: 01.09.2020 - 18:15
 

Vangölü Ocakbaşı Hizmete Açıldı

Van'da damak lezzetine önem verenlerin uğrak mekanı olma parolasıyla VANGÖLÜ OCAKBAŞI dualarla hizmete açıldı. Kentin en işlek caddelerinden biri olan Ordu Caddesi Yıldız İş merkezi karşısında hizmet vermeye başlayan  Vangölü Ocakbaşı dualarla hizmete açıldı Vangölü   Ocakbaşı  işletme sahibi kentin gülen yüzlü kasabı olarak da nam salan Fehmi Tübek “Memleketimizde çok uzun yıllardır kasaplık yapıyorum. Her daim günlük kesim etlerimizle müşterilerimize damak lezzetinde hizmet ediyoruz. Van merkezde elzem olan bu otantik yatırımımız bizim için şeref halkımıza hizmet etmek bizler için onurdur. Hemşehrilerimize damak tadını yansıtacağımız yeni işletmemizde memnuniyet ön planda olacaktır. Müşteri memnuniyeti öncelikli prensiplerimdendir. Hijyene çok dikkat ediyoruz, kaliteden asla ödün vermeyiz. Vangölü Ocakbaşı mutfağının otantik bütün lezzetlerini ocakbaşı tarzında ve üstün kaliteli hizmet standartlarında sunuyoruz. Kebaplarımız tamamen elde zırhla çekilerek yapılmakta olup, et ve sakatatlar geçmişin lezzetleri ile bir ahenk içinde yoğrularak eşsiz salata çeşitleri ile zengin menüler oluşturuyoruz. Bütün meşrubat içeceklerimiz mevcuttur. Menülerde; Izgara çeşitleri: lahmacun , pide çeşitleri, sulu yemek, döner, saç tava çeşitleri bulunmakta, etlerimiz ve günlük tazedir. İşyerimiz 200 metre kare teraslı büyük bir alanımız var. Aile yerimiz mevcuttur. Bircok çeşit salata çeşidimiz ücretsiz ikramlarımızdır. Kaliteli ve deneyimli personellerle halkımıza hizmet etmekteyiz” dedi. İşadamlarından Sivil Toplum kuruluşu başkanları bir çok vatandaşın katıldığı açılışta kurdeleyi, Atacan Spor Mağazası sahibi İş Adamı Turgay Atacan kesti.   Açılış kurdelesini kesmenin gururunu yaşadığını dile getiren iş adamı Turgay Atacan  ise, “Hayırlı olsun memleketimizde açılışa katıldık açılışını yaptık çok mutlu olduk. Çok güzel Van lezzetlerini bir arada tutan değerli arkadaşımız Fehmi Tübek arkadaşımızın yeni mekanını açtık. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah" diye konuştu. Haber ;Erhan Uğurlu


Van'da damak lezzetine önem verenlerin uğrak mekanı olma parolasıyla VANGÖLÜ OCAKBAŞI dualarla hizmete açıldı.

Kentin en işlek caddelerinden biri olan Ordu Caddesi Yıldız İş merkezi karşısında hizmet vermeye başlayan  Vangölü Ocakbaşı dualarla hizmete açıldı
Vangölü   Ocakbaşı  işletme sahibi kentin gülen yüzlü kasabı olarak da nam salan Fehmi Tübek “Memleketimizde çok uzun yıllardır kasaplık yapıyorum. Her daim günlük kesim etlerimizle müşterilerimize damak lezzetinde hizmet ediyoruz. Van merkezde elzem olan bu otantik yatırımımız bizim için şeref halkımıza hizmet etmek bizler için onurdur.
Hemşehrilerimize damak tadını yansıtacağımız yeni işletmemizde memnuniyet ön planda olacaktır.

Müşteri memnuniyeti öncelikli prensiplerimdendir. Hijyene çok dikkat ediyoruz, kaliteden asla ödün vermeyiz. Vangölü Ocakbaşı mutfağının otantik bütün lezzetlerini ocakbaşı tarzında ve üstün kaliteli hizmet standartlarında sunuyoruz.

Kebaplarımız tamamen elde zırhla çekilerek yapılmakta olup, et ve sakatatlar geçmişin lezzetleri ile bir ahenk içinde yoğrularak eşsiz salata çeşitleri ile zengin menüler oluşturuyoruz.
Bütün meşrubat içeceklerimiz mevcuttur.

Menülerde; Izgara çeşitleri: lahmacun , pide çeşitleri, sulu yemek, döner, saç tava çeşitleri bulunmakta, etlerimiz ve günlük tazedir. İşyerimiz 200 metre kare teraslı büyük bir alanımız var. Aile yerimiz mevcuttur. Bircok çeşit salata çeşidimiz ücretsiz ikramlarımızdır. Kaliteli ve deneyimli personellerle halkımıza hizmet etmekteyiz” dedi.
İşadamlarından Sivil Toplum kuruluşu başkanları bir çok vatandaşın katıldığı açılışta kurdeleyi, Atacan Spor Mağazası sahibi İş Adamı Turgay Atacan kesti.

 
Açılış kurdelesini kesmenin gururunu yaşadığını dile getiren iş adamı Turgay Atacan  ise, “Hayırlı olsun memleketimizde açılışa katıldık açılışını yaptık çok mutlu olduk. Çok güzel Van lezzetlerini bir arada tutan değerli arkadaşımız Fehmi Tübek arkadaşımızın yeni mekanını açtık. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin inşallah" diye konuştu.

Haber ;Erhan Uğurlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber