VANESOB İLE SARMAL BİLGİ PROTOKOL İMZALADI

Gündem 25.06.2022 - 11:07, Güncelleme: 25.06.2022 - 11:07
 

VANESOB İLE SARMAL BİLGİ PROTOKOL İMZALADI

VANESOB ve Sarmal Bilgi arasında imzalanan protokol ile VANESOB’da sicili bulunan esnaf ve sanatkarların yakınları yüzde 25 indirimden faydalanabilecek.

  VANESOB ve Sarmal Bilgi arasında protokol imzalandı. Protokolü VANESOB adına Genel Sekreter Seher Akalın Deniz, Sarmal Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu adına ise Metin Berge imzaladı. Protokole göre, VANESOB’da sicil kaydı bulunan esnaf ve sanatkarların birinci derece yakınları yüzde 25’lik indirimden faydalanabilecek.  Protokol ile TYT ve AYT kurs programları alınabilecek. Özel indirimli kurslardan faydalanmak isteyenler, 27 Haziran ve 4 Eylül tarihleri arasında öğrenim görecek.  Hayırlı olmasını diledi Protokolü imzaladıktan sonra Sarmal Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu adına konuşan Metin Berge, “Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) ile protokol imzalamış olmanın mutluluğu içerisindeyim. Bu protokol, Sayın başkanımız İsa Berge’nin eğitime verdiği önemin bir göstergesidir. Tüm esnaf ve sanatkarların öğrencilerini bu protokolden faydalanmaya çağırıyorum. Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.  Öğrencilere başarılar diliyorum    Protokol ile esnaf ve sanatkarların yakınlarına ayrıcalık tanınacağını belirten VANESOB Genel Sekreteri Seher Akalın Deniz, öğrencilere başarılar diledi.
VANESOB ve Sarmal Bilgi arasında imzalanan protokol ile VANESOB’da sicili bulunan esnaf ve sanatkarların yakınları yüzde 25 indirimden faydalanabilecek.

 

VANESOB ve Sarmal Bilgi arasında protokol imzalandı. Protokolü VANESOB adına Genel Sekreter Seher Akalın Deniz, Sarmal Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu adına ise Metin Berge imzaladı. Protokole göre, VANESOB’da sicil kaydı bulunan esnaf ve sanatkarların birinci derece yakınları yüzde 25’lik indirimden faydalanabilecek. 
Protokol ile TYT ve AYT kurs programları alınabilecek. Özel indirimli kurslardan faydalanmak isteyenler, 27 Haziran ve 4 Eylül tarihleri arasında öğrenim görecek. 

Hayırlı olmasını diledi
Protokolü imzaladıktan sonra Sarmal Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu adına konuşan Metin Berge, “Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) ile protokol imzalamış olmanın mutluluğu içerisindeyim. Bu protokol, Sayın başkanımız İsa Berge’nin eğitime verdiği önemin bir göstergesidir. Tüm esnaf ve sanatkarların öğrencilerini bu protokolden faydalanmaya çağırıyorum. Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

Öğrencilere başarılar diliyorum   
Protokol ile esnaf ve sanatkarların yakınlarına ayrıcalık tanınacağını belirten VANESOB Genel Sekreteri Seher Akalın Deniz, öğrencilere başarılar diledi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber