VAN'DAKİ KAYAK SEVERLER ABALI KAYAK MERKEZİNDE BULUŞTU.

Spor 22.01.2024 - 10:41, Güncelleme: 22.01.2024 - 10:41
 

VAN'DAKİ KAYAK SEVERLER ABALI KAYAK MERKEZİNDE BULUŞTU.

Van'da kış mevsiminin gecikmesi ve yağış azlığı nedeniyle uzun süredir kapalı bulunan Abalı Kayak Merkezi geçtiğimiz hafta sonu yüzlerce kayak severi ağırladı.

    Kış turizminin Van'daki tek uğrak yeri olan Abalı Kayak Merkezinde başta snowboard ve kayak olmak üzere çocuklar için kızak kar motoru telesiyej ve teleferik hizmetleri sunulmaktadır.   Abalı Kayak Evi Otelinin işletmeciliğini yapan iş insanı İbrahim Demir gazetemize yaptığı açıklamada " Malum kış mevsiminin bölgemizde ve Van'da gecikmesi nedeniyle tesislerimizi malesef istediğimiz zamanda hizmete açamadık. Ancak bu hafta içi karın 30  Cm civarında yağması sonucu 1.pistimiz kayak için uygun seviyeye gelmiş durumdadır. Ancak 2.pistimiz henüz açılmadı. Kayak Evimizde her yaşa uygun kayak malzemesi bulunmaktadır. Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte aileler bu fırsatı kaçırmamalı. Çocuklarıyla birlikte kafeteryamıza ve tesislerimizde onları ağırlamaktan keyif duyarız.Bu vesileyle bu haftadan itibaren tüm kayakseverlere hizmet vermekteyiz. Gerek Van'daki gerek yakın ilçelerimizdeki kayak tutkunlarını tesislerimize bekliyoruz" dedi. Haber Röportaj: Ercan Ulutaş    
Van'da kış mevsiminin gecikmesi ve yağış azlığı nedeniyle uzun süredir kapalı bulunan Abalı Kayak Merkezi geçtiğimiz hafta sonu yüzlerce kayak severi ağırladı.

 

 

Kış turizminin Van'daki tek uğrak yeri olan Abalı Kayak Merkezinde başta snowboard ve kayak olmak üzere çocuklar için kızak kar motoru telesiyej ve teleferik hizmetleri sunulmaktadır.

 

Abalı Kayak Evi Otelinin işletmeciliğini yapan iş insanı İbrahim Demir gazetemize yaptığı açıklamada " Malum kış mevsiminin bölgemizde ve Van'da gecikmesi nedeniyle tesislerimizi malesef istediğimiz zamanda hizmete açamadık. Ancak bu hafta içi karın 30  Cm civarında yağması sonucu 1.pistimiz kayak için uygun seviyeye gelmiş durumdadır. Ancak 2.pistimiz henüz açılmadı. Kayak Evimizde her yaşa uygun kayak malzemesi bulunmaktadır. Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte aileler bu fırsatı kaçırmamalı. Çocuklarıyla birlikte kafeteryamıza ve tesislerimizde onları ağırlamaktan keyif duyarız.Bu vesileyle bu haftadan itibaren tüm kayakseverlere hizmet vermekteyiz. Gerek Van'daki gerek yakın ilçelerimizdeki kayak tutkunlarını tesislerimize bekliyoruz" dedi.

Haber Röportaj: Ercan Ulutaş

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber