Van'da TRT Sanatçılarına Büyük İlgi

Siyaset 30.07.2023 - 20:31, Güncelleme: 30.07.2023 - 20:31
 

Van'da TRT Sanatçılarına Büyük İlgi

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen konserde TRT sanatçıları Vanlıları coşturdu.

Van'ın Edremit ilçesinde Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ortak düzenlediği TRT Sanatçıları açık hava konserinde Vanlılar doyasıya eğlendiler. Coşkulu geçen konserde konserde Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve çok sesli Müzikler Müdürlüklerinde görevli TRT ses ve saz sanatçıları sahne aldı. Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği gecede, ses ve saz ustaları katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen konsere Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İl Jandarma Komutanı Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Edremit Kaymakamı Yücel Erdem, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Vali Yardımcıları, TRT Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser sonunda Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, TRT Yönetim Kurulu üyelerine çiçek taktim etti. Öte yandan ‘TRT Sanatçıları Şehir Konserleri’nin sıradaki adresinin Trabzon olduğu belirtildi.
Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen konserde TRT sanatçıları Vanlıları coşturdu.

Van'ın Edremit ilçesinde Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ortak düzenlediği TRT Sanatçıları açık hava konserinde Vanlılar doyasıya eğlendiler.
Coşkulu geçen konserde konserde Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve çok sesli Müzikler Müdürlüklerinde görevli TRT ses ve saz sanatçıları sahne aldı. Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinin birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği gecede, ses ve saz ustaları katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen konsere Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İl Jandarma Komutanı Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Edremit Kaymakamı Yücel Erdem, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Vali Yardımcıları, TRT Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser sonunda Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, TRT Yönetim Kurulu üyelerine çiçek taktim etti. Öte yandan ‘ TRT Sanatçıları Şehir Konserleri’nin sıradaki adresinin Trabzon olduğu belirtildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber