Van'da Sokağa Atılan Ailenin İmdadına Başkan Başdinç Yetişti!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.09.2020 - 22:55, Güncelleme: 24.09.2020 - 22:55
 

Van'da Sokağa Atılan Ailenin İmdadına Başkan Başdinç Yetişti!

Van'da gece vakti ev sahibi tarafından insafsızca sokağa atılan ailenin yardımına Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç yetişti. Van'ın Tuşba ilçesi Akköprü mahallesinde ev sahipleri tarafından kirayı ödeyemedikleri gerekçesiyle eşyaları ile birlikte aileyi insafsızca sokağa attı. Sokağa Atılan aile çocuklarıyla beraber Akköprü mezarlığında çaresiz bir bekleyişin içindeydiler. İçler acısı durumu öğrenen Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç çaresiz ailenin yardımına koşarak sahip çıktı. Sokağa çaresiz bir şekilde atılan ailenin durumunu öğrenen başkan Başdinç hemen yardıma koşarak barınma, giyinme ve her türlü ihtiyaçlarını giderdi. Ak partili başkan Başdinç bu durum karşısında sosyal medyada hesabında bir mesaj yayınlayarak vicdansızları merhamete davet etti. Basdinç Mesajında şu sözlere yer verdi" Gece vakti ev sahibi tarafından insafsızca sokağa atılan vatandaşımıza yardım elini uzattık. Fırat kenarında bir oğlak kaybolsa (Bir kurt bir koyunu kapsa) korkarım ki kıyamet gününde onun bile hesabı Ömer'den sorulur!"


Van'da gece vakti ev sahibi tarafından insafsızca sokağa atılan ailenin yardımına Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç yetişti.


Van'ın Tuşba ilçesi Akköprü mahallesinde ev sahipleri tarafından kirayı ödeyemedikleri gerekçesiyle eşyaları ile birlikte aileyi insafsızca sokağa attı.
Sokağa Atılan aile çocuklarıyla beraber Akköprü mezarlığında çaresiz bir bekleyişin içindeydiler.
İçler acısı durumu öğrenen Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç çaresiz ailenin yardımına koşarak sahip çıktı.
Sokağa çaresiz bir şekilde atılan ailenin durumunu öğrenen başkan Başdinç hemen yardıma koşarak barınma, giyinme ve her türlü ihtiyaçlarını giderdi.


Ak partili başkan Başdinç bu durum karşısında sosyal medyada hesabında bir mesaj yayınlayarak vicdansızları merhamete davet etti.

Basdinç Mesajında şu sözlere yer verdi" Gece vakti ev sahibi tarafından insafsızca sokağa atılan vatandaşımıza yardım elini uzattık. Fırat kenarında bir oğlak kaybolsa (Bir kurt bir koyunu kapsa) korkarım ki kıyamet gününde onun bile hesabı Ömer'den sorulur!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber