Van'da Görev Yapan Futbol Hakem ve Gözlemcileri Yemekte Buluştu

Siyaset 05.06.2022 - 11:39, Güncelleme: 05.06.2022 - 11:39
 

Van'da Görev Yapan Futbol Hakem ve Gözlemcileri Yemekte Buluştu

VAN'DAKİ FUTBOL HAKEMLERİ YEMEKTE BULUŞTU Van'da görev yapan Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri 2021-2022 Futbol Sezonunun bitimi dolayısıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.

  Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Van Şubesi  ( TFFHGDVAN ) tarafından Futbol Hakem ve Gözlemcileri için yemek düzenlendi. Önceki akşam Edremit sahilde düzenlenen yemeğe Van'da görev yapan çok sayıda futbol hakemi ve gözlemcisi katıldı. söz konusu yemekte bir konuşma yapan Van Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Halil Kurt " Oldukça yoğun ve yorucu geçen bir futbol sezonunu çok şükür kazasız belasız geride bıraktık. Bu nedenle istedik ki hakemlerimizle sezon sonunda birlikte yemek vesilesiyle farklı bir ortamda bir araya gelelim. Bazen daha güzel işler yapabilmek için dinlenmek te gerekir ve siz değerli hocalarımız bunu fazlası hak ettiniz diye düşünüyorum. Bugün bol bol konuşup sohbet etme imkanı bulacağız inşallah. Bu vesileyle davetimizi geri çevirmeyen ve katılan tüm Hakemlerimize ve Gözlemci hocalarımıza şükranlarımı sunarım. İnşallah imkanlar ölçüsünde daha imkanlarımızı daha fazla zorlayarak farklı etkinliklerle sizlerle daha fazla bir araya gelmeye gayret edeceğiz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın" diyerek sözlerini tamamladı.   
VAN'DAKİ FUTBOL HAKEMLERİ YEMEKTE BULUŞTU Van'da görev yapan Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri 2021-2022 Futbol Sezonunun bitimi dolayısıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi.

 

Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Van Şubesi  ( TFFHGDVAN ) tarafından Futbol Hakem ve Gözlemcileri için yemek düzenlendi. Önceki akşam Edremit sahilde düzenlenen yemeğe Van'da görev yapan çok sayıda futbol hakemi ve gözlemcisi katıldı.

söz konusu yemekte bir konuşma yapan Van Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Halil Kurt " Oldukça yoğun ve yorucu geçen bir futbol sezonunu çok şükür kazasız belasız geride bıraktık. Bu nedenle istedik ki hakemlerimizle sezon sonunda birlikte yemek vesilesiyle farklı bir ortamda bir araya gelelim. Bazen daha güzel işler yapabilmek için dinlenmek te gerekir ve siz değerli hocalarımız bunu fazlası hak ettiniz diye düşünüyorum. Bugün bol bol konuşup sohbet etme imkanı bulacağız inşallah. Bu vesileyle davetimizi geri çevirmeyen ve katılan tüm Hakemlerimize ve Gözlemci hocalarımıza şükranlarımı sunarım. İnşallah imkanlar ölçüsünde daha imkanlarımızı daha fazla zorlayarak farklı etkinliklerle sizlerle daha fazla bir araya gelmeye gayret edeceğiz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın" diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber