Van Tüketiciler Birliği'nde Kadın Dayanışması

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2020 - 16:54, Güncelleme: 22.09.2020 - 16:54
 

Van Tüketiciler Birliği'nde Kadın Dayanışması

Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkan Yardımcısı Selver Gündüz, kadın dayanışmasıyla bilinçli tüketici eğitimini verdi. Türkiye'nin genelinde büyük bir hızla büyüyen kısa sürede yoğun ilgiyle adında söz ettiren Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkan Yardımcısı Selver Gündüz kadın dayanışmasıyla hizmet ofislerinde bilinçli tüketici eğitimini verdi. Böylesi anlamlı bir tüketici eğitim için bir araya geldiklerini belirten başkan yardımcısı Selver Gündüz " Kadın eli değdiği herşey güzel olur sloganıyla Derneğimizin çatısı altında kadın dayanışmasıyla bilinçli tüketici eğitimlerimizi başlattık. Kurulduğumuzdan günden bu yana müthiş bir ilgi alakayla herkesin takdirini aldık. Kentimiz için elzem olan ve kamu yararına çalışan Tüketiciler Birliği van Derneği Şubemizin hem üyelik sayılarını hemde sahadaki aktif çalışma alanlarımızı gün be gün genişletiyoruz. Başkan Gündüz gelen şikayetlerin bir çoğu kadınlar tarafından belirtilmektedir. Dolayısıyla en çok alış veriş yapanlarda kadın tüketicilerimizdir. Bizler Genel Başkanımız sayın Mahmut Şahin talimatlarıyla " Daha güzel Van için " sloganıyla tüm kadınlarımız bir araya gelerek bilinçli tüketici eğitimlerimizle haklarımızı bilen, çevreye duyarlı, sosyal ekonomik dengeler üzerinde çalışmalarımıza başladık" dedi


Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkan Yardımcısı Selver Gündüz, kadın dayanışmasıyla bilinçli tüketici eğitimini verdi.
Türkiye'nin genelinde büyük bir hızla büyüyen kısa sürede yoğun ilgiyle adında söz ettiren Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkan Yardımcısı Selver Gündüz kadın dayanışmasıyla hizmet ofislerinde bilinçli tüketici eğitimini verdi.


Böylesi anlamlı bir tüketici eğitim için bir araya geldiklerini belirten başkan yardımcısı Selver Gündüz " Kadın eli değdiği herşey güzel olur sloganıyla Derneğimizin çatısı altında kadın dayanışmasıyla bilinçli tüketici eğitimlerimizi başlattık. Kurulduğumuzdan günden bu yana müthiş bir ilgi alakayla herkesin takdirini aldık. Kentimiz için elzem olan ve kamu yararına çalışan Tüketiciler Birliği van Derneği Şubemizin hem üyelik sayılarını hemde sahadaki aktif çalışma alanlarımızı gün be gün genişletiyoruz.
Başkan Gündüz gelen şikayetlerin bir çoğu kadınlar tarafından belirtilmektedir. Dolayısıyla en çok alış veriş yapanlarda kadın tüketicilerimizdir. Bizler Genel Başkanımız sayın Mahmut Şahin talimatlarıyla " Daha güzel Van için " sloganıyla tüm kadınlarımız bir araya gelerek bilinçli tüketici eğitimlerimizle haklarımızı bilen, çevreye duyarlı, sosyal ekonomik dengeler üzerinde çalışmalarımıza başladık" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber