Van Halkını Sevindiren Flaş Atama

Sağlık 07.03.2024 - 16:56, Güncelleme: 07.03.2024 - 16:58
 

Van Halkını Sevindiren Flaş Atama

Van'da vatandaşlar tarafından sevilen ve saygı gören başarılı Dr. Zübeyde Doğruöz Kul, İpekyolu İlçe Sağlık Müdürü olarak atanması yerinde ve olumlu karşılandı.

Van'ın en büyük ilçesi olan İpekyolu'nda gerçekleşen atama, bölgedeki sağlık hizmetlerinde etkin rol oynayacak olan sağlığın başına deneyimli sağlık camiasınca sevilen ve çalışkanlığıyla dikkat çekti İlçe Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Dr. Zübeyde Doğruöz Kul'un, bölgedeki sağlık sisteminin geliştirilmesi, toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi konusundaki çalışmalara liderlik etmesi beklenmektedir. Halkın sağlık alanındaki ihtiyaçlarına cevap vererek bölge genelinde sağlıklı yaşam koşullarının sağlanması, Dr. Kul'un öncelikli hedefi olacaktır. Sağlık camiasında ki deneyimiyle dikkat çeken yeni görevine atanmasıyla birlikte gazete ekibimiz olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz. Vanhaberleri - van haber - yerel - van haber - yerel haberler,
Van'da vatandaşlar tarafından sevilen ve saygı gören başarılı Dr. Zübeyde Doğruöz Kul, İpekyolu İlçe Sağlık Müdürü olarak atanması yerinde ve olumlu karşılandı.

Van'ın en büyük ilçesi olan İpekyolu'nda gerçekleşen atama, bölgedeki sağlık hizmetlerinde etkin rol oynayacak olan sağlığın başına deneyimli sağlık camiasınca sevilen ve çalışkanlığıyla dikkat çekti

İlçe Sağlık Müdürü olarak göreve başlayan Dr. Zübeyde Doğruöz Kul'un, bölgedeki sağlık sisteminin geliştirilmesi, toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi konusundaki çalışmalara liderlik etmesi beklenmektedir. Halkın sağlık alanındaki ihtiyaçlarına cevap vererek bölge genelinde sağlıklı yaşam koşullarının sağlanması, Dr. Kul'un öncelikli hedefi olacaktır.

Sağlık camiasında ki deneyimiyle dikkat çeken yeni görevine atanmasıyla birlikte gazete ekibimiz olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Vanhaberleri - van haber - yerel - van haber - yerel haberler,

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber