VAN FOTOĞRAFÇILAR DERNEĞİ ( VANFOD )'NDEN MEMUR-SEN BAŞKANI UCA'YA ZİYARET!...

Gündem 27.05.2021 - 13:47, Güncelleme: 27.05.2021 - 13:52
 

VAN FOTOĞRAFÇILAR DERNEĞİ ( VANFOD )'NDEN MEMUR-SEN BAŞKANI UCA'YA ZİYARET!...

Van Fotoğrafçılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, önceki gün yeni hizmet binasına taşınan Memur-Sen Van İl Başkanı M.Ali Uca' ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Söz konusu ziyaret ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi " Bugün arkadaşlarımız ile birlikte çok kıymetli başkanımız M.Ali Uca'ya ve yönetimine yeni binalarına taşınmalarından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gerçekten güzel ve çok amaçlı bir binayı Van'a kazandırdıkları için kendilerini ve emek verenleri kutlarım. Bu  vesileyle tekrar hayırlı olsun dileklerimi sunarım" dedi. Memur Sen Van İl Başkanı M.Ali Uca ise Van Fotoğrafçılar Derneği yönetimine bu nazik ziyareti için şükranlarımı sunuyorum. Dilerim Bu yeni binamızda hem üyelerimiz hem de böyle değerli dostlarımız için bir çok  güzel çalışma yaparız diye umut ediyorum. Van Fotoğrafçılar Derneği başkanı Tayfun Çiftçi ve yönetimine tekrar teşekkür ederim, ayaklarına sağlık, sağ olsunlar, var olsunlar diyerek sözlerini tamamladı. Van Fotoğrafçılar Derneği Yönetimi günün anısına uygun olarak Memur Sen Van İl Başkanı M.Ali Uca'ya tablo hediye etti... Haber Röportaj Ercan Ulutaş
Van Fotoğrafçılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, önceki gün yeni hizmet binasına taşınan Memur-Sen Van İl Başkanı M.Ali Uca' ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Söz konusu ziyaret ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi " Bugün arkadaşlarımız ile birlikte çok kıymetli başkanımız M.Ali Uca'ya ve yönetimine yeni binalarına taşınmalarından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gerçekten güzel ve çok amaçlı bir binayı Van'a kazandırdıkları için kendilerini ve emek verenleri kutlarım. Bu  vesileyle tekrar hayırlı olsun dileklerimi sunarım" dedi.

Memur Sen Van İl Başkanı M.Ali Uca ise Van Fotoğrafçılar Derneği yönetimine bu nazik ziyareti için şükranlarımı sunuyorum. Dilerim Bu yeni binamızda hem üyelerimiz hem de böyle değerli dostlarımız için bir çok  güzel çalışma yaparız diye umut ediyorum. Van Fotoğrafçılar Derneği başkanı Tayfun Çiftçi ve yönetimine tekrar teşekkür ederim, ayaklarına sağlık, sağ olsunlar, var olsunlar diyerek sözlerini tamamladı.

Van Fotoğrafçılar Derneği Yönetimi günün anısına uygun olarak Memur Sen Van İl Başkanı M.Ali Uca'ya tablo hediye etti...

Haber Röportaj Ercan Ulutaş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber