Ünlü sunucu Özlem Yıldız bikinisiyle poz verdi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.05.2021 - 13:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 13:32
 

Ünlü sunucu Özlem Yıldız bikinisiyle poz verdi

Tatil sezonunu açan Özlem Yıldız, kaldığı otelin plajında bikinisiyle poz verdi.

41 yaşındaki sunucu Özlem Yıldız, Bodrum'da denize girerken görüntülendi. Kusursuz fiziği ile dikkat çeken Yıldız, tüm bakışları üzerine topladı. "SÜRPRİZE GELDİM" Yakın bir kız arkadaşının doğum günü için Bodrum'a geldiğini söyleyen Yıldız, ''Programın bu haftaki çekimlerini tamamladık, kıramayacağım bir arkadaşımın doğum günü vardı. Bu mutlu gününde onu yalnız bırakmak istemedim. Uçağa atlayıp Bodrum'a ona sürpriz yapmaya geldim, gelmişken de bir iki gün dinleneceğim.'' dedi  
Tatil sezonunu açan Özlem Yıldız, kaldığı otelin plajında bikinisiyle poz verdi.

41 yaşındaki sunucu Özlem Yıldız, Bodrum'da denize girerken görüntülendi.
Kusursuz fiziği ile dikkat çeken Yıldız, tüm bakışları üzerine topladı. "SÜRPRİZE GELDİM"
Yakın bir kız arkadaşının doğum günü için Bodrum'a geldiğini söyleyen Yıldız, ''Programın bu haftaki çekimlerini tamamladık, kıramayacağım bir arkadaşımın doğum günü vardı.
Bu mutlu gününde onu yalnız bırakmak istemedim. Uçağa atlayıp Bodrum'a ona sürpriz yapmaya geldim, gelmişken de bir iki gün dinleneceğim.'' dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber