Ufka Yolculuk 9. Bilgi ve Kültür Yarışmaları Van İl Ödülleri sahiplerini buldu

Eğitim 19.08.2021 - 09:34, Güncelleme: 19.08.2021 - 09:34
 

Ufka Yolculuk 9. Bilgi ve Kültür Yarışmaları Van İl Ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl sağlıklı yaşam temalı 9.su yapılan Ufka Yolculuk yarışması Van il ödülleri İpekyolu Gençlik Merkezi'nde yapılan tören ile sahiplerine ulaştırıldı.

   Yarışmanın Van organizasyonunu yapan Bilgi Derneği yönetim kurulu başkanı Dr. Ramazan Üstün "Dokuz yıldır Van,Hakkari ve Bitlis’te yarışmayı derneğimiz organize etmektedir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlerini doğru olarak anlayıp, pratik hayatlarında uygulayabileceği konularda yarışma yapıyoruz. 9.su düzenlenen yarışmamızın konusu Sağlıklı Yaşam'dı. Bu konuda ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde uzmanlar tarafından yarışmacıların pedagojik seviyelerine uygun kitaplar hazırlayıp yarışmamızı yaptık. Pandemi süreci zorluklarını aşarak yarışmamızı ödül töreni ile taçlandırılmasına katkısı olan yarışmacılara, velilerimize, paydaş kuruluşlara  ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.                                                                                                                                                                                                                    Ödül töreninde konuşan İl Milli  Eğitim Müdürü Hasan Tevke  "Çocuk ve gençlerimizin doğru bilgilerle yetişmesine katkı sağlayan Ufka Yolculuk yarışmasının,  her yıl başlamadan önce konusunu büyük bir heyecanla bekliyor, sonraki süreçte de aynı heyecanı yarışmacılarla beraber yaşıyoruz. Bu kitapları okuyan her yarışmacı yarışmanın birincisidir’’ dedi.  UFKA YOLCULUK 10. Yarışmasının konusunun ‘’Sağlıklı Düşünmek’’ belirlendiği duyuruldu. İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorilerinde toplam 30(Otuz) Yarışmacıya ödülleri verilerek tören bitirildi.
Bu yıl sağlıklı yaşam temalı 9.su yapılan Ufka Yolculuk yarışması Van il ödülleri İpekyolu Gençlik Merkezi'nde yapılan tören ile sahiplerine ulaştırıldı.

 

 Yarışmanın Van organizasyonunu yapan Bilgi Derneği yönetim kurulu başkanı Dr. Ramazan Üstün "Dokuz yıldır Van,Hakkari ve Bitlis’te yarışmayı derneğimiz organize etmektedir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlerini doğru olarak anlayıp, pratik hayatlarında uygulayabileceği konularda yarışma yapıyoruz. 9.su düzenlenen yarışmamızın konusu Sağlıklı Yaşam'dı. Bu konuda ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde uzmanlar tarafından yarışmacıların pedagojik seviyelerine uygun kitaplar hazırlayıp yarışmamızı yaptık. Pandemi süreci zorluklarını aşarak yarışmamızı ödül töreni ile taçlandırılmasına katkısı olan yarışmacılara, velilerimize, paydaş kuruluşlara  ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.                                                                                                                                                                                                                    Ödül töreninde konuşan İl Milli  Eğitim Müdürü Hasan Tevke  "Çocuk ve gençlerimizin doğru bilgilerle yetişmesine katkı sağlayan Ufka Yolculuk yarışmasının,  her yıl başlamadan önce konusunu büyük bir heyecanla bekliyor, sonraki süreçte de aynı heyecanı yarışmacılarla beraber yaşıyoruz. Bu kitapları okuyan her yarışmacı yarışmanın birincisidir’’ dedi. 

UFKA YOLCULUK 10. Yarışmasının konusunun ‘’Sağlıklı Düşünmek’’ belirlendiği duyuruldu. İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorilerinde toplam 30(Otuz) Yarışmacıya ödülleri verilerek tören bitirildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber