TÜM İŞ KONFEDERASYONU’NDAN DİLCE’YE ÖNEMLİ GÖREV

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 13:25, Güncelleme: 25.03.2021 - 13:25
 

TÜM İŞ KONFEDERASYONU’NDAN DİLCE’YE ÖNEMLİ GÖREV

Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına Taner Dilce getirildi. Kayseri’de yapılan büyük çalıştay sonrası Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin tarafından mazbatasını alan Taner Dilce, Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına resmen  atandı. Yaklaşık olarak 2 yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü Konfederasyon Van İl Başkanı görevinde üstün başarı gösteren Dilce, Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına atanmasıyla beraber işçiler arasında büyük sevinç oluşturdu. Atamasıyla ilgili konuşan Başkan Dilce” Şahsıma bu kutlu görevi layık gören Genel Başkanımız sayın Mahmut Şahin ve yönetim kuruluna saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Âşık olduğumuz işçi hakları savunmasında büyük gayret ve özverili şekilde aktif saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şeffaf çalışmalarımız doğrultusunda Konfederasyonumuza yoğun bir teveccüh oluştu. Bizlere güvenen ve büyümemizde katkıları olan emekçilerimizin her zaman yanında olmaya olacağız. Ağamıza adeta pranga olmuş malum sendikaların nasıl çifte standart uyguladıklarını herkese gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına bizleri atayan, her zaman arkamızda kale gibi dimdik duran Genel Başkanımız sayın Mahmut Şahin’e canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına Taner Dilce getirildi.

Kayseri’de yapılan büyük çalıştay sonrası Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin tarafından mazbatasını alan Taner Dilce, Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına resmen  atandı.

Yaklaşık olarak 2 yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğü Konfederasyon Van İl Başkanı görevinde üstün başarı gösteren Dilce, Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına atanmasıyla beraber işçiler arasında büyük sevinç oluşturdu.

Atamasıyla ilgili konuşan Başkan Dilce” Şahsıma bu kutlu görevi layık gören Genel Başkanımız sayın Mahmut Şahin ve yönetim kuruluna saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Âşık olduğumuz işçi hakları savunmasında büyük gayret ve özverili şekilde aktif saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şeffaf çalışmalarımız doğrultusunda Konfederasyonumuza yoğun bir teveccüh oluştu. Bizlere güvenen ve büyümemizde katkıları olan emekçilerimizin her zaman yanında olmaya olacağız. Ağamıza adeta pranga olmuş malum sendikaların nasıl çifte standart uyguladıklarını herkese gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz.

Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına bizleri atayan, her zaman arkamızda kale gibi dimdik duran Genel Başkanımız sayın Mahmut Şahin’e canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber