TÜM İŞ KONFEDERASYONU VAN İL YÖNETİMİ İPEKYOLU BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ASLAN'I ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2021 - 21:11, Güncelleme: 26.01.2021 - 21:11
 

TÜM İŞ KONFEDERASYONU VAN İL YÖNETİMİ İPEKYOLU BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ ASLAN'I ZİYARET ETTİ

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce ve beraberindeki heyet ile İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Sinan Aslan'ı ziyaret etti. Yapılan tanışma ve istişare ziyaretine Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce, Başkan Yardımcısı Erhan Uğurlu, Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Mehmet Mashar Yeşilbaş, Tüm Petrol Sen Van İl Başkanı Cahit Çiftçi, Tüm Petrol Sen Genel Başkanı Taciser Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyesi Belkıs Öter, ve Tanıtım Medyadan Sorumlu Abdulkadir Memduhoğlu katıldı. Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Dilce beraberindeki heyeti tanıttıktan sonra çalışmaları hakkında İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan'a bilgiler aktardı. Dilce" Bilinçli işçi anlayışı çerçevesinde faaliyetlerini icra ettiklerini " Bizler Tüm İş Konfederasyonu olarak işçilerin hak ve hukukları konusunda bilgilendirmelerimizi yapıyoruz. Her nerede olursa olsun, hakkı gasp edilmeye çalışan emekçilerimizin savunucularıyız. Şeffaf ve ilkeli duruşumuz herkes tarafından büyük takdir görüyor" ifadelerini kullandı. Başkan Vekili Aslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti teşekkür ile dile getirirken, en kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacağını ifade etti. Gönüllü bir şekilde çalışmalar gerçekleştiren Tüm İş Konfederasyonu Van İl Yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce ve beraberindeki heyet ile İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Sinan Aslan'ı ziyaret etti.
Yapılan tanışma ve istişare ziyaretine Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce, Başkan Yardımcısı Erhan Uğurlu, Tüm Sağlık Sen Van İl Başkanı Mehmet Mashar Yeşilbaş, Tüm Petrol Sen Van İl Başkanı Cahit Çiftçi, Tüm Petrol Sen Genel Başkanı Taciser Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyesi Belkıs Öter, ve Tanıtım Medyadan Sorumlu Abdulkadir Memduhoğlu katıldı.


Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Dilce beraberindeki heyeti tanıttıktan sonra çalışmaları hakkında İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan'a bilgiler aktardı.
Dilce" Bilinçli işçi anlayışı çerçevesinde faaliyetlerini icra ettiklerini " Bizler Tüm İş Konfederasyonu olarak işçilerin hak ve hukukları konusunda bilgilendirmelerimizi yapıyoruz. Her nerede olursa olsun, hakkı gasp edilmeye çalışan emekçilerimizin savunucularıyız. Şeffaf ve ilkeli duruşumuz herkes tarafından büyük takdir görüyor" ifadelerini kullandı.

Başkan Vekili Aslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti teşekkür ile dile getirirken, en kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacağını ifade etti. Gönüllü bir şekilde çalışmalar gerçekleştiren Tüm İş Konfederasyonu Van İl Yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber