TÜM İŞ KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI MAHMUT ŞAHİN'DEN BİR İLK!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2021 - 01:24, Güncelleme: 15.01.2021 - 01:24
 

TÜM İŞ KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI MAHMUT ŞAHİN'DEN BİR İLK!

Tümİş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin ikinci kez Hakkari Yüksekova Ilçesini ziyaret ederek, bir ilke imza attı. Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesindeki çalışmalarından sonra Hakkari'nin Yüksekova ilçesini ikinci kez Genel Başkan sıfatıyla ziyaret eden Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin Türkiye Sendika tarihinde bir ilke imza attı. İran ve Irak sınırının sıfır noktasında olan Yüksekova ilçesinde zorlu kış şartlarında çalışmalarını yapan Şahin Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan ve Tüm İş Konfederasyonu Hakkari İl Başkanı Perviz geçirgen'i ziyaret etti. Şahin, Yüksekova temasları kapsamında beraberindeki Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce, Başkan Yardımcısı Ahmet Dündar, Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Tüm Petrol Sen Genel Başkanı Taciser Çiftçi ve Tüm Sağlık Sen Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Latif Dayanç ile ilk olarak Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'yu makamında ziyaret etti. Büyük bir memnuniyetle Yüksekova'ya ikinci ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Şahin" Konfederasyon olarak işçiye bakış açımız çok farklıdır. Bizler aidat sendikası değiliz. Hakları öğreten, bilinçli işçi anlayışını öğretebilmek için burdayız" diyerek sıcak ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyüksu" Gerçekten hem kişilik olarak, hemde çalışmalarında örnek olabilecek Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin işçiler için bir bilge adamdır. Kendisini tebrik ediyorum diyerek ziyaretin anlam ve önemine binaen Başkan Şahin'e tablo takdim etti. Ziyaretin ikinci durağı olan Tüketiciler Birliği Derneği Hakkari Şube Başkanı Perviz Geçirgen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Çalışmaları hakkında bilgi alan Şahin, kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Başkan Perviz Geçirgen ve yönetimini tebrik ederek, gayretlerinden dolayı başarı temennisinden bulundu. KAANAT ÖNDERİ RÜŞTÜ ZEYDAN ŞAHİN VE EKİBİNİ EVİNDE AĞIRLADI Hakkari ilinin Kanaat Önderlerinden ve Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan Genel Başkan Mahmut Şahin ve beraberindeki heyeti evinde ağırladı. 50 yıllık yaşantısından ilk defa Yüksekova ilçesine işçi sendika genel başkan sıfatıyla ziyaret yapıldığını söyleyen Kanaat Önderi Zeydan yüzündeki sevinç mimiklerini dil ifadesi ile birleştirerek teşekkür etti.

Tümİş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin ikinci kez Hakkari Yüksekova Ilçesini ziyaret ederek, bir ilke imza attı.

Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesindeki çalışmalarından sonra Hakkari'nin Yüksekova ilçesini ikinci kez Genel Başkan sıfatıyla ziyaret eden Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin Türkiye Sendika tarihinde bir ilke imza attı.

İran ve Irak sınırının sıfır noktasında olan Yüksekova ilçesinde zorlu kış şartlarında çalışmalarını yapan Şahin Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan ve Tüm İş Konfederasyonu Hakkari İl Başkanı Perviz geçirgen'i ziyaret etti.

Şahin, Yüksekova temasları kapsamında beraberindeki Tüm İş Konfederasyonu Van İl Başkanı Taner Dilce, Başkan Yardımcısı Ahmet Dündar, Tüketiciler Birliği Derneği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu, Tüm Petrol Sen Genel Başkanı Taciser Çiftçi ve Tüm Sağlık Sen Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Latif Dayanç ile ilk olarak Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'yu makamında ziyaret etti.
Büyük bir memnuniyetle Yüksekova'ya ikinci ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Şahin" Konfederasyon olarak işçiye bakış açımız çok farklıdır. Bizler aidat sendikası değiliz. Hakları öğreten, bilinçli işçi anlayışını öğretebilmek için burdayız" diyerek sıcak ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyüksu" Gerçekten hem kişilik olarak, hemde çalışmalarında örnek olabilecek Tüm İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin işçiler için bir bilge adamdır. Kendisini tebrik ediyorum diyerek ziyaretin anlam ve önemine binaen Başkan Şahin'e tablo takdim etti.


Ziyaretin ikinci durağı olan Tüketiciler Birliği Derneği Hakkari Şube Başkanı Perviz Geçirgen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Çalışmaları hakkında bilgi alan Şahin, kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Başkan Perviz Geçirgen ve yönetimini tebrik ederek, gayretlerinden dolayı başarı temennisinden bulundu.


KAANAT ÖNDERİ RÜŞTÜ ZEYDAN ŞAHİN VE EKİBİNİ EVİNDE AĞIRLADI
Hakkari ilinin Kanaat Önderlerinden ve Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan Genel Başkan Mahmut Şahin ve beraberindeki heyeti evinde ağırladı.
50 yıllık yaşantısından ilk defa Yüksekova ilçesine işçi sendika genel başkan sıfatıyla ziyaret yapıldığını söyleyen Kanaat Önderi Zeydan yüzündeki sevinç mimiklerini dil ifadesi ile birleştirerek teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber