Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce İşçi Bayramı Mesajı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2021 - 13:52, Güncelleme: 01.05.2021 - 14:07
 

Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce İşçi Bayramı Mesajı

Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın önemini vurgulayan Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce bu tarihte tüm işçi ve emekçi kardeşlerinin yanında olduğunu bildirdi. Başkan Dilce yaptığı açıklamasında “Meydanlar, ülkelerin halkların belleğidir. O belleği silmeye çalışanlar bilsinler ki hiçbir baskı bu tarihi ve belleği ortadan kaldırmayacaktır. Bütün yasaklar işçi sınıfının mücadelesiyle bir kağıt gibi kül olup gidecektir” dedi  Bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün korona virüs salgını dolayısıyla alınan tedbirlerle bayram havasında kutlanamayacağından büyük üzüntü duyan Dilce, en güzel dileklerini işçi ve emekçi olan tüm yurttaşlarına iletti.  
Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Tüm dünyada, işçi ve emekçiler tarafından, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın önemini vurgulayan Tüm İş Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Taner Dilce bu tarihte tüm işçi ve emekçi kardeşlerinin yanında olduğunu bildirdi. Başkan Dilce yaptığı açıklamasında “Meydanlar, ülkelerin halkların belleğidir. O belleği silmeye çalışanlar bilsinler ki hiçbir baskı bu tarihi ve belleği ortadan kaldırmayacaktır. Bütün yasaklar işçi sınıfının mücadelesiyle bir kağıt gibi kül olup gidecektir” dedi

 Bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün korona virüs salgını dolayısıyla alınan tedbirlerle bayram havasında kutlanamayacağından büyük üzüntü duyan Dilce, en güzel dileklerini işçi ve emekçi olan tüm yurttaşlarına iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber