Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin’den VANTSO’ya Ziyaret

Ekonomi 22.07.2022 - 15:04, Güncelleme: 22.07.2022 - 15:04
 

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin’den VANTSO’ya Ziyaret

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin VANTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şefik Eren’i ziyaret etti.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin ve beraberindeki Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ile birlikte  Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şefik Eren’i ziyaret ederek, tüketici hakları konusunda istişarelerde bulundu.   Ziyarette evrensel tüketici haklarında vurgu yapan Genel Başkan Şahin” Türkiye’de ilk olarak bizler tüketici haklarının var olduğunu ve bu anlamda insanlarımızın kanun çerçevesinde birçok haklarımız olduğunu kamuoyuna deklare ettik. Ülkemiz genelinde iller bazında dalga dalga büyüyoruz. Tüketici bilincini hakim kılabilirsek hiçbir güç tüketicinin önünde duramaz.   Bizler her zaman hakkın ve haklının yanında durduk, durmayada devam edeceğiz. Bizlerin amacı bilinçli bir toplum yetiştirmektir.Her bir birey kendi haklarının var olduğunun bilerek alışverişlerde nelere dikkat edeceklerini bilmeliler. İster yazılı basınolarak, ister de televizyon ekranlarında tüketici haklarında bir devrimi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Mücadelemizi sürdürürken birçok zorluklarla karşılaşıyoruz. Doğruyu haykırdığımız için bizleri sevmeyen kesimler elbet olacaktır. Bu durum azmimizi daha da güçlendiriyor” diyen Genel Başkan Şahin VANTSO’nun bir farkındalık yaparak Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ile “Tüketici hakları konusunda  çalışma yapacakları olması bizleri çok sevindirdi. Şahsım olarak tüm şubelerimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.   Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren VANTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şefik Eren” Tüm hemşehrilerimizn bilinci olması için kurum olarak her zaman desteğe hazırız. Yapılabilecek ortak bir proje ile topluma önemli katkılar sunabiliriz. Bu anlamlı ziyarette dolayı Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin ve Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu’ya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.  
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin VANTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şefik Eren’i ziyaret etti.

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin ve beraberindeki Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ile birlikte  Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şefik Eren’i ziyaret ederek, tüketici hakları konusunda istişarelerde bulundu.

 

Ziyarette evrensel tüketici haklarında vurgu yapan Genel Başkan Şahin” Türkiye’de ilk olarak bizler tüketici haklarının var olduğunu ve bu anlamda insanlarımızın kanun çerçevesinde birçok haklarımız olduğunu kamuoyuna deklare ettik.

Ülkemiz genelinde iller bazında dalga dalga büyüyoruz. Tüketici bilincini hakim kılabilirsek hiçbir güç tüketicinin önünde duramaz.

 

Bizler her zaman hakkın ve haklının yanında durduk, durmayada devam edeceğiz. Bizlerin amacı bilinçli bir toplum yetiştirmektir.Her bir birey kendi haklarının var olduğunun bilerek alışverişlerde nelere dikkat edeceklerini bilmeliler. İster yazılı basınolarak, ister de televizyon ekranlarında tüketici haklarında bir devrimi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Mücadelemizi sürdürürken birçok zorluklarla karşılaşıyoruz. Doğruyu haykırdığımız için bizleri sevmeyen kesimler elbet olacaktır. Bu durum azmimizi daha da güçlendiriyor” diyen Genel Başkan Şahin VANTSO’nun bir farkındalık yaparak Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu ile “ Tüketici hakları konusunda  çalışma yapacakları olması bizleri çok sevindirdi. Şahsım olarak tüm şubelerimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren VANTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şefik Eren” Tüm hemşehrilerimizn bilinci olması için kurum olarak her zaman desteğe hazırız. Yapılabilecek ortak bir proje ile topluma önemli katkılar sunabiliriz. Bu anlamlı ziyarette dolayı Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin ve Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu’ya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber