SP'li Başkan Yağar güven tazeledi

Van Haber 31.05.2021 - 13:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 13:00
 

SP'li Başkan Yağar güven tazeledi

Saadet Partisi Erciş İlçe Başkanı Nevzat Yağar, yapılan seçimle güven tazeledi.

Pandemi nedeniyle sadece kongre delegelerinin katılımıyla gerçekleştirilen kongrede, divan başkanlığını M. Necip Yavuzer yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından bir konuşma yapan İl Başkanı Özay İlhan, “Yeniden ülkemizin her alanda ayağa kalkması için tarımdan sanayiye kalkınma hamlesi başlatılmalıdır" dedi. İlçe Başkanı Nevzat Yağar ise Erciş tarihinde yapılan en büyük hizmetin şeker fabrikası olduğunu belirterek, “Erciş'e hizmet edecek olan milli görüş kadrolarıdır" ifadelerini kullandı. Yapılan seçimin ardından Nevzat Yağar yeniden başkan seçildi.
Saadet Partisi Erciş İlçe Başkanı Nevzat Yağar, yapılan seçimle güven tazeledi.

Pandemi nedeniyle sadece kongre delegelerinin katılımıyla gerçekleştirilen kongrede, di van başkanlığını M. Necip Yavuzer yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından bir konuşma yapan İl Başkanı Özay İlhan, “Yeniden ülkemizin her alanda ayağa kalkması için tarımdan sanayiye kalkınma hamlesi başlatılmalıdır" dedi.

İlçe Başkanı Nevzat Yağar ise Erciş tarihinde yapılan en büyük hizmetin şeker fabrikası olduğunu belirterek, “Erciş'e hizmet edecek olan milli görüş kadrolarıdır" ifadelerini kullandı.

Yapılan seçimin ardından Nevzat Yağar yeniden başkan seçildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber