Seyyar Satıcı Kendisini Yaktı

Gündem 13.12.2023 - 15:22, Güncelleme: 13.12.2023 - 15:22
 

Seyyar Satıcı Kendisini Yaktı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde satış yapmasına izin vermeyen zabıtayla tartışan seyyar satıcı H.Y., kendini ateşe verdi.

Erbaa Merkez Hükümet Caddesi girişinde mısır ve kestane tezgâhının belediye görevlilerince kaldırılmak istenilen H. Yıldırım(47), üzerine döktüğü benzini ateşe vererek kendini yaktı. Çevredeki esnafın müdahalesi ile yanan vatandaş söndürüldü. Mısır ve kestane tezgâhının başında olduğu sırada, belediye görevlilerinin satışa izin vermemesi üzerine tartışma çıktı. Van Haber- Yerel Van Haber – vanhaberleri – Yerel Haberler
Tokat'ın Erbaa ilçesinde satış yapmasına izin vermeyen zabıtayla tartışan seyyar satıcı H.Y., kendini ateşe verdi.

Erbaa Merkez Hükümet Caddesi girişinde mısır ve kestane tezgâhının belediye görevlilerince kaldırılmak istenilen H. Yıldırım(47), üzerine döktüğü benzini ateşe vererek kendini yaktı. Çevredeki esnafın müdahalesi ile yanan vatandaş söndürüldü.

Mısır ve kestane tezgâhının başında olduğu sırada, belediye görevlilerinin satışa izin vermemesi üzerine tartışma çıktı.

Van Haber- Van Haber " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Yerel Van Haber vanhaberleri – Yerel Haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber