Seyir halindeki TIR alev aldı!

Gündem 23.06.2021 - 22:31, Güncelleme: 23.06.2021 - 22:31
 

Seyir halindeki TIR alev aldı!

Van'ın Edremit İlçesi'nden Van merkez istikametine doğru seyir halinde olan bir TIR, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi köprülü kavşağında alt geçide girdiği esnada alev aldı. Yangına ilk müdahaleyi TOMA yaparken, olay yerine gelen 2 itfaiye ekibi yaklaşık 10 dakikalık bir çalışma sonucu yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Alınan bilgilere göre olay akşam saatlerinde İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi köprülü kavşağında meydana geldi. Edremit istikametinden Van'a doğru seyir halinde olan TIR, alt geçide girdiği esnada aniden alev aldı. Yangının nedeni henüz net olarak bilinmezken, çevredeki vatandaşlar TIR'ın alt geçitteki orta refüjle çarpmasının etkisiyle yangının meydana geldiği ifade edildi. TIR'ın alev almasıyla birlikte çevredeki vatandaşlar, polise ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Daire Başkanlığına bağlı olan İpekyolu İlçe Grup Amirliği ekiplerine haber verdi. Olaydan kısa bir süre sonra bölgeye intikal eden polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. Trafiğin yoğun olmasından dolayı itfaiyenin gelmesini beklemeden olay yerinde ilk müdahaleyi TOMA yaptı. Öte yandın olay yerine intikal eden 2 itfaiye aracı yangına müdahale ederek büyük uğraşlar sonucu yaklaşık 10 dakika içerisinde yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, TIR ise kullanılamaz hale gelerek hurdaya döndü. Olayın ardından hafif yaralanan TIR şoförü hastanede tedavi altına alınırken, hurdaya dönen TIR ise çekici yardımıyla kaldırıldı. Polis ekipleri yangının söndürülmesinin ardından trafiği tek şerit olarak kontrollü bir şekilde açtı. Yangının çıkış nedeni net olarak bilinmezken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı. ÖZEL HABER
Van'ın Edremit İlçesi'nden Van merkez istikametine doğru seyir halinde olan bir TIR, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi köprülü kavşağında alt geçide girdiği esnada alev aldı. Yangına ilk müdahaleyi TOMA yaparken, olay yerine gelen 2 itfaiye ekibi yaklaşık 10 dakikalık bir çalışma sonucu yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Alınan bilgilere göre olay akşam saatlerinde İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi köprülü kavşağında meydana geldi.

Edremit istikametinden Van'a doğru seyir halinde olan TIR, alt geçide girdiği esnada aniden alev aldı.

Yangının nedeni henüz net olarak bilinmezken, çevredeki vatandaşlar TIR'ın alt geçitteki orta refüjle çarpmasının etkisiyle yangının meydana geldiği ifade edildi.

TIR'ın alev almasıyla birlikte çevredeki vatandaşlar, polise ve Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Daire Başkanlığına bağlı olan İpekyolu İlçe Grup Amirliği ekiplerine haber verdi.

Olaydan kısa bir süre sonra bölgeye intikal eden polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. Trafiğin yoğun olmasından dolayı itfaiyenin gelmesini beklemeden olay yerinde ilk müdahaleyi TOMA yaptı.

Öte yandın olay yerine intikal eden 2 itfaiye aracı yangına müdahale ederek büyük uğraşlar sonucu yaklaşık 10 dakika içerisinde yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, TIR ise kullanılamaz hale gelerek hurdaya döndü.

Olayın ardından hafif yaralanan TIR şoförü hastanede tedavi altına alınırken, hurdaya dönen TIR ise çekici yardımıyla kaldırıldı.

Polis ekipleri yangının söndürülmesinin ardından trafiği tek şerit olarak kontrollü bir şekilde açtı.

Yangının çıkış nedeni net olarak bilinmezken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

ÖZEL HABER

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber