Sedat Peker'in iddialarına Binali Yıldırım'dan açıklama

Gündem 25.05.2021 - 11:35, Güncelleme: 25.05.2021 - 11:35
 

Sedat Peker'in iddialarına Binali Yıldırım'dan açıklama

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'in oğlu Erkan Yıldırım'la ilgili iddiaları hakkında yeni açıklama. Dün, "Oğlum Venezuella'ya maske ve dezenfektan götürdü" diyen Yıldırım, Cüneyt Özdemir'e yeni bir açıklama yaptı ve "Oğlum, iş adamı olarak yeni fırsatlar var mı diye Venezuella'yı ziyaret etti" dedi.

Binali Yıldırım, gazeteci Cüneyt Özdemir'e flaş açıklamalar yaptı. Özdemir,  "Bir gazeteci olarak bana yapılan açıklamayı sizlerle paylaşıyorum" diyerek Eski Meclis Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Yıldırım, oğlu Erkan Yıldırım’ın Venezuela’da bulunması hakkında "Venezuela'yı biraz meraktan, biraz da iş adamı olarak yeni fırsatlar var mı diye sadece bir kez Aralık ayında ziyaret ettiğini" açıklaması yaptı. Özdemir'in Yıldırım görüşmesine dair paylaştığı Twitter mesajları şöyle:  "Biraz önce Sayın Binali Yıldırım telefonla aradı ve oğlu ile ilgili Venezuella gezisine dair yanlış bir algı oluşturulduğunu belirtti. Oğlunun Venezuella'yı biraz meraktan biraz da iş adamı olarak yeni fırsatlar var mı diye sadece bir kez Aralık ayında ziyaret ettiğini söyledi. Heyetten ayrı gayrı Resmi olarak geziye katıldığını kendi imkanları ile kovid ile mücadelede kullanılacak malzeme götürdüğünü (başka ülkelere ziyarete gittiğinde de götürüyormuş) ayrıca çeşitli hayır işlerinde de bulunduğunu belirtti. Venezuella'daki hayır işlerini ise prensip olarak (genelde) söylemeyi uygun görmedikleri için açıklamasında özellikle belirtmediğini ve diğer açıklamalarla herhangi bir çelişki olmadığını da ekledi. ensonhaber.com
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'in oğlu Erkan Yıldırım'la ilgili iddiaları hakkında yeni açıklama. Dün, "Oğlum Venezuella'ya maske ve dezenfektan götürdü" diyen Yıldırım, Cüneyt Özdemir'e yeni bir açıklama yaptı ve "Oğlum, iş adamı olarak yeni fırsatlar var mı diye Venezuella'yı ziyaret etti" dedi.

Binali Yıldırım, gazeteci Cüneyt Özdemir'e flaş açıklamalar yaptı. Özdemir,  "Bir gazeteci olarak bana yapılan açıklamayı sizlerle paylaşıyorum" diyerek Eski Meclis Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Yıldırım, oğlu Erkan Yıldırım’ın Venezuela’da bulunması hakkında "Venezuela'yı biraz meraktan, biraz da iş adamı olarak yeni fırsatlar var mı diye sadece bir kez Aralık ayında ziyaret ettiğini" açıklaması yaptı.

Özdemir'in Yıldırım görüşmesine dair paylaştığı Twitter mesajları şöyle: 

"Biraz önce Sayın Binali Yıldırım telefonla aradı ve oğlu ile ilgili Venezuella gezisine dair yanlış bir algı oluşturulduğunu belirtti. Oğlunun Venezuella'yı biraz meraktan biraz da iş adamı olarak yeni fırsatlar var mı diye sadece bir kez Aralık ayında ziyaret ettiğini söyledi.

Heyetten ayrı gayrı Resmi olarak geziye katıldığını kendi imkanları ile kovid ile mücadelede kullanılacak malzeme götürdüğünü (başka ülkelere ziyarete gittiğinde de götürüyormuş) ayrıca çeşitli hayır işlerinde de bulunduğunu belirtti.

Venezuella'daki hayır işlerini ise prensip olarak (genelde) söylemeyi uygun görmedikleri için açıklamasında özellikle belirtmediğini ve diğer açıklamalarla herhangi bir çelişki olmadığını da ekledi.

ensonhaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber