S.B.Ü Bölge Hastanesinde Kadınlar Günü büyük sevinçle kutlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 22:54, Güncelleme: 08.03.2021 - 22:54
 

S.B.Ü Bölge Hastanesinde Kadınlar Günü büyük sevinçle kutlandı

S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi Güvenlik Amiri Selami Bile, kadın personellerine gül takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.Yaptığı hizmetleriyle tüm birim çalışanları tarafından sevilen, aynı zamanda sosyal medya platfromunda büyük saygınlığı bulunan Güvenlik Amiri Selami Bile, hastanenin kadın Güvenlik personellerine gül takdim ederek, Kadınlar Günü'nü kutladı.Bile yaptığı konuşmasında "8 Mart 1857 yılında Amerikada kadın işçilerin bir tekstil fabrikasında başlattığı grevde, polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda129 kadın işçi feci şekilde yanarak can vermişti.O acı günden sonra başta kadın örgütleri tarafından kutlanan ve akabinde tüm dünyada 8 Mart emekçi kadınlar günü olarak kutlanmaktadır" dedi.Yüreklerde derin acılar bırakan o yangın faciasından bugüne, kadınların acıları bir türlü bitmedi o dönem yanarak şimdi ise acımasızca öldürülmeler, öldüresiye sokaklarda çocuklarının gözü önünde dövülmeler, sırf giyim ve kuşamlarından dolayı taciz edilip iftiralara maruz kalmaları bir türlü bitmedi.Kim kadına çocuğa hayvana merhamet etmiyorsa, kendinden güçsüzlere şiddet uygulayıp bundanda zevk alıyorsa Allah onu bindefa kahr etsin inşallah.SBÜ VAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ GÜVENLİK BİRİMİ olarak bin bir türlü zorluklara rağmen emeğin en şefeflisini sarf eden Tüm kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun " ifadelerini kullandı.


S.B.Ü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastenesi Güvenlik Amiri Selami Bile, kadın personellerine gül takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Yaptığı hizmetleriyle tüm birim çalışanları tarafından sevilen, aynı zamanda sosyal medya platfromunda büyük saygınlığı bulunan Güvenlik Amiri Selami Bile, hastanenin kadın Güvenlik personellerine gül takdim ederek, Kadınlar Günü'nü kutladı.
Bile yaptığı konuşmasında "8 Mart 1857 yılında Amerikada kadın işçilerin bir tekstil fabrikasında başlattığı grevde, polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda
129 kadın işçi feci şekilde yanarak can vermişti.
O acı günden sonra başta kadın örgütleri tarafından kutlanan ve akabinde tüm dünyada 8 Mart emekçi kadınlar günü olarak kutlanmaktadır" dedi.
Yüreklerde derin acılar bırakan o yangın faciasından bugüne, kadınların acıları bir türlü bitmedi o dönem yanarak şimdi ise acımasızca öldürülmeler, öldüresiye sokaklarda çocuklarının gözü önünde dövülmeler, sırf giyim ve kuşamlarından dolayı taciz edilip iftiralara maruz kalmaları bir türlü bitmedi.
Kim kadına çocuğa hayvana merhamet etmiyorsa, kendinden güçsüzlere şiddet uygulayıp bundanda zevk alıyorsa Allah onu bindefa kahr etsin inşallah.
SBÜ VAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ GÜVENLİK BİRİMİ olarak bin bir türlü zorluklara rağmen emeğin en şefeflisini sarf eden Tüm kadın çalışanlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun " ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber