Sağlığın kapısını güleryüzle açıyor

Sağlık 29.10.2022 - 00:15, Güncelleme: 29.10.2022 - 00:15
 

Sağlığın kapısını güleryüzle açıyor

Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümü doktorlarından Op. Dr. Ömer Faruk Kara hastalarının tedavilerine öncelikle güleryüzle başlıyor.

Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümü doktorlarından Op. Dr. Ömer Faruk Kara hastalarının tedavilerine öncelikle güleryüzle başlıyor.  Van'da 1 yıldan bu yana mesleğini severek  yapmakta olan  Ortopedi ve Travmatoloji  bölümü doktorlarından Op. Dr. Ömer Faruk Kara,yaptığı muayene ve başarılı operasyonlarla kısa sürede adında söz ettirmeye başladı. Kentin Doğu Anadolu Bölgesinin kilit ili olmasından dolayı sürekli göç almasıyla beraber, randevu almakta zorlanan hastalara fırsat buldukça yardımcı olan  Op. Dr. Ömer Faruk Kara, halkının sevgisini kazanmaya devam ediyor. Kendisini tanıyan tüm hasta ve hasta yakınları tarafında "sağlığın ağabeyi" olarak bilinen Dr.Kara  kendisiyle de bizzat görüşerek,  bu sevgiye layıktan olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade ediyor. "‘Her hastaya elimden geldiğince güleryüzle karşılamayı,onlara en uygun tedaviyi düzenlemeye çalışıyorum. Siz ne kadar bir hastayı ameliyat ederseniz edin hastaya kendini iyi hissetirmediğiniz sürece tedaviniz tamamlanmamış olur. Bu bana babamın en büyük öğüdü ve bu öğüdü elimden geldiğince yerine getirmeye çalışıyorum. Her hastaya imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum" dedi. Bizler de www.yerelvanhaber.com ekibi olarak, Op. Dr. Ömer Faruk Kara’ya başarılarının devamını diler, kendisini daha iyi yerlerde görmek isteriz.
Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümü doktorlarından Op. Dr. Ömer Faruk Kara hastalarının tedavilerine öncelikle güleryüzle başlıyor.

Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümü doktorlarından Op. Dr. Ömer Faruk Kara hastalarının tedavilerine öncelikle güleryüzle başlıyor. 


Van'da 1 yıldan bu yana mesleğini severek  yapmakta olan  Ortopedi ve Travmatoloji  bölümü doktorlarından Op. Dr. Ömer Faruk Kara,yaptığı muayene ve başarılı operasyonlarla kısa sürede adında söz ettirmeye başladı. Kentin Doğu Anadolu Bölgesinin kilit ili olmasından dolayı sürekli göç almasıyla beraber, randevu almakta zorlanan hastalara fırsat buldukça yardımcı olan  Op. Dr. Ömer Faruk Kara, halkının sevgisini kazanmaya devam ediyor.
Kendisini tanıyan tüm hasta ve hasta yakınları tarafında "sağlığın ağabeyi" olarak bilinen Dr.Kara  kendisiyle de bizzat görüşerek,  bu sevgiye layıktan olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade ediyor.


"‘Her hastaya elimden geldiğince güleryüzle karşılamayı,onlara en uygun tedaviyi düzenlemeye çalışıyorum. Siz ne kadar bir hastayı ameliyat ederseniz edin hastaya kendini iyi hissetirmediğiniz sürece tedaviniz tamamlanmamış olur. Bu bana babamın en büyük öğüdü ve bu öğüdü elimden geldiğince yerine getirmeye çalışıyorum. Her hastaya imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum" dedi.


Bizler de www.yerelvanhaber.com ekibi olarak, Op. Dr. Ömer Faruk Kara’ya başarılarının devamını diler, kendisini daha iyi yerlerde görmek isteriz.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber