Rektör Yardımcısı Tüfenkçi'den Taziye Teşekkür Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2020 - 14:43, Güncelleme: 26.09.2020 - 14:43
 

Rektör Yardımcısı Tüfenkçi'den Taziye Teşekkür Mesajı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Y.Y.Ü) Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şefik, Tüfenkçi, babası Hacı Nevzat Tüfenkçi'nin vefatı nedeniyle taziyede bulunanlara teşekkür etti. Rektör Yardımcısı Tüfenkçi yayımladığı taziye teşekkür mesajında" Muhterem aile büyüğümüz babamız Hacı Nevzat Tüfenkçi’nin vefatı nedeniyle(Cenab-ı Allah rahmetiyle muamele etsin inşallah ). Yaşadığımız derin üzüntüye ve büyük acımıza ortak olan; ilk andan itibaren dua ve manevi destekleriyle yanımızda bulunan; cenaze törenine bizzat katılan; taziyede bulunan; yurtiçi ve yurtdışından telefon - sosyal medya ile kederimizi paylaşan; Milli Eğitim Eski Bakanlarından Prof. Dr. Hüseyin Çelik’e,Van Valisi Sayın Mehmet Emin Bilmez’e; Van Milletvekilleri Sayın Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdülahat Arvas'a, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na, eski Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi’ye, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Şevli’ye; Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı sayın Orhan Hikmet Azizoğluna çok değerli bürokrat ve yöneticilerimize Muhterem hemşerilerimiz ve kıymetli halkımıza; eş, dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür eder; Dua ve minnetlerimi sunarım" dedi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Y.Y.Ü) Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şefik, Tüfenkçi, babası Hacı Nevzat Tüfenkçi'nin vefatı nedeniyle taziyede bulunanlara teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Tüfenkçi yayımladığı taziye teşekkür mesajında" Muhterem aile büyüğümüz babamız Hacı Nevzat Tüfenkçi’nin vefatı nedeniyle(Cenab-ı Allah rahmetiyle muamele etsin inşallah ).

Yaşadığımız derin üzüntüye ve büyük acımıza ortak olan; ilk andan itibaren dua ve manevi destekleriyle yanımızda bulunan; cenaze törenine bizzat katılan; taziyede bulunan; yurtiçi ve yurtdışından telefon - sosyal medya ile kederimizi paylaşan;
Milli Eğitim Eski Bakanlarından Prof. Dr. Hüseyin Çelik’e,Van Valisi Sayın Mehmet Emin Bilmez’e;
Van Milletvekilleri Sayın Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Abdülahat Arvas'a, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na, eski Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi’ye, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah Şevli’ye; Uluslararası Üniversiteler Konseyi Başkanı sayın Orhan Hikmet Azizoğluna çok değerli bürokrat ve yöneticilerimize Muhterem hemşerilerimiz ve kıymetli halkımıza; eş, dost ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür eder; Dua ve minnetlerimi sunarım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber