Prof.Dr.Yavuz Yeşilova'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2021 - 15:37, Güncelleme: 14.03.2021 - 15:37
 

Prof.Dr.Yavuz Yeşilova'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Van Özel Lokman Hekim Hastanesi Dermotoloji Uzmanı Prof.Dr.Yavuz Yeşilova 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Yeşilova mesajında şu ifadelere yer verdi: “Korona virüsü salgını ile mücadele ettiğimiz bu zorlu dönemde en büyük destekçimiz ve güvencemiz olan sağlık çalışanları, karşılaştıkları tüm güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerini büyük bir özveri ve insanüstü gayretleri ile icra ederek bir kez daha iftihar kaynağımız olmuştur. Bu saygın ve onurlu meslekte fedekarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan tüm meslektaşlarım ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar,  tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim”dedi.

Van Özel Lokman Hekim Hastanesi Dermotoloji Uzmanı Prof.Dr.Yavuz Yeşilova 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.


Yeşilova mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Korona virüsü salgını ile mücadele ettiğimiz bu zorlu dönemde en büyük destekçimiz ve güvencemiz olan sağlık çalışanları, karşılaştıkları tüm güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerini büyük bir özveri ve insanüstü gayretleri ile icra ederek bir kez daha iftihar kaynağımız olmuştur. Bu saygın ve onurlu meslekte fedekarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan tüm meslektaşlarım ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar,  tüm insanlık için sağlık ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber