Otomobille minibüs çarpıştı: 4 yaralı

Gündem 23.05.2021 - 22:06, Güncelleme: 23.05.2021 - 22:06
 

Otomobille minibüs çarpıştı: 4 yaralı

Van’ın Erciş ilçesinde otomobille minibüsün çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

  Alınan bilgilere göre kaza, ilçenin Çınarlı Mahallesi’nde meydana geldi. Turgay C.’nin kullandığı 16 LDK 81 plakalı Toyota marka otomobille Haluk Ç.’nin idaresindeki 06 ZVT 65 plakalı Volkswagen Transporter minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ve minibüs kanala düştü. Bölgeye gelen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerince otomobil şoförü Turgay C. ve kızı Aysima C. ile minibüsteki Binnaz İ. ve Şükran Ç. kurtarılarak ambulansla Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.   
Van’ın Erciş ilçesinde otomobille minibüsün çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

  Alınan bilgilere göre kaza, ilçenin Çınarlı Mahallesi’nde meydana geldi. Turgay C.’nin kullandığı 16 LDK 81 plakalı Toyota marka otomobille Haluk Ç.’nin idaresindeki 06 ZVT 65 plakalı Volkswagen Transporter minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ve minibüs kanala düştü. Bölgeye gelen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerince otomobil şoförü Turgay C. ve kızı Aysima C. ile minibüsteki Binnaz İ. ve Şükran Ç. kurtarılarak ambulansla Erciş Şehit Rıd van Çevik Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber