Otomobil akaryakıt istasyonunun duvarına çarptı: 2 yaralı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2021 - 18:33, Güncelleme: 02.07.2021 - 18:33
 

Otomobil akaryakıt istasyonunun duvarına çarptı: 2 yaralı

Van’ın Gevaş ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin akaryakıt istasyonunun duvarına çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre kaza, Gevaş ilçesine bağlı Balaban Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle akaryakıt istasyonunun duvarına çarptı. Kazada yaralanan Ahmet Bektaş ve Ahmet Kürkçü isimli şahıslar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Gevaş Grup Amirliği ekiplerinin de müdahale ettiği kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Van’ın Gevaş ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin akaryakıt istasyonunun duvarına çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre kaza, Gevaş ilçesine bağlı Balaban Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilemeyen otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesiyle akaryakıt istasyonunun duvarına çarptı. Kazada yaralanan Ahmet Bektaş ve Ahmet Kürkçü isimli şahıslar, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Gevaş Grup Amirliği ekiplerinin de müdahale ettiği kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber