Opr.Dr.İmran Dalkılıç Van Akdamar Hospital Hastanesinde

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2021 - 00:36, Güncelleme: 13.03.2021 - 00:36
 

Opr.Dr.İmran Dalkılıç Van Akdamar Hospital Hastanesinde

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. İmran DALKILIÇ Hasta kabulüne başladı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr.İmran Dalkılıç Van Akdamar Hospital Hastanesinde…Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr. İmran Dalkılıç Özel Akdamar Hospital Hastanesinde hasta kabulüne başladı.Özel Akdamar Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosuna Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr.İmran Dalkılıç katıldı.Görevine başlayan Dalkılıç, hasta kabulüne başladı.Dr.İmran Dalkılıç, 1979’da Adana’da doğdu.2005 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Dalkılıç ,ŞişliEtfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde kadın hastalıkları ve doğum alanında ihtisasını yaptı. 2011-2014 yılları arasında Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mecburi hizmetini yapan Dr. Dalkılıç, Özel Akdamar Hospital Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Akdamar Hastanesi, SGK anlaşmalı bir hastane olarak SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur‘lu hastalara ulaşmaktadır.Özel Akdamar Hastanesi’nde Algoloji ,Beslenme ve Diyetetik, Cildiye ,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Dermatoloji, Endokrinoloji ,Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıklar, Kardiyoloji , Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji ,Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji ,Üroloji branşları olmak üzere röntgen ve radyoloji laboratuvarı, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı hizmetleri verilmektedir.Denildi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. İmran DALKILIÇ Hasta kabulüne başladı.


Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr.İmran Dalkılıç Van Akdamar Hospital Hastanesinde…
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr. İmran Dalkılıç Özel Akdamar Hospital Hastanesinde hasta kabulüne başladı.
Özel Akdamar Hastanesi’nin güçlü hekim kadrosuna Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr.İmran Dalkılıç katıldı.Görevine başlayan Dalkılıç, hasta kabulüne başladı.Dr.İmran Dalkılıç, 1979’da Adana’da doğdu.2005 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Dalkılıç ,ŞişliEtfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde kadın hastalıkları ve doğum alanında ihtisasını yaptı. 2011-2014 yılları arasında Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde mecburi hizmetini yapan Dr. Dalkılıç, Özel Akdamar Hospital Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Akdamar Hastanesi, SGK anlaşmalı bir hastane olarak SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur‘lu hastalara ulaşmaktadır.Özel Akdamar Hastanesi’nde Algoloji ,Beslenme ve Diyetetik, Cildiye ,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,Dermatoloji, Endokrinoloji ,Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıklar, Kardiyoloji , Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji ,Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji ,Üroloji branşları olmak üzere röntgen ve radyoloji laboratuvarı, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı hizmetleri verilmektedir.Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber