Nesrin Cavadzade'nin +18 sahnesi olay yarattı 'Bir Annenin Sonatı' kısa filminde çekildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2021 - 13:51, Güncelleme: 27.05.2021 - 13:51
 

Nesrin Cavadzade'nin +18 sahnesi olay yarattı 'Bir Annenin Sonatı' kısa filminde çekildi

Nesrin Cavadzade, 'Bir Annenin Sonatı' adlı kısa filmdeki +18 mastürbasyon sahnesiyle çok konuşuldu. Sosyal medyada gündem oldu.

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinden sürpriz bir şekilde ayrıldı. Sette yönetmenle tartıştığı için senaryoda aniden cenaze sahnesi yazıldığı iddia edildi. Nilperi Şahinkaya'nın Yasak Elma'dan ayrılması planlanırken ilk olarak Nesrin Cavadzade ayrıldı. Yasak Elma dizisinin ardından da geçtiğimiz günlerde tatil pozlarıyla magazin gündeminde konuşuldu. Son olarak ise magazin gündeminde konuşulmasının sebebi kısa filmdeki mastürbasyon sahnesi oldu. Cavadzade, dünya prömiyerini 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yapan 'Bir Annenin Sonatı'nda rol aldı.  Snob Magazin'in haberine göre, yönetmenliğini Fehmi Öztürk’ün yaptığı, Nesrin Cavadzade ile Hatice Aslan’ın başrolleri paylaştığı filme Nesrin Cavadzade'nin mastürbasyon yaptığı sahne damga vurdu. 38 yaşındaki Nesrin Cavadzade'nin bu performansı sosyal medyada gündem oldu. Başrollerini Nesrin Cevadzade ve Hatice Aslan'ın paylaştığı filminde bir anne ve kızının hikâyesini işleyen yönetmen Fehmi Öztürk, filminin esinlenme kaynağının Ingmar Bergman’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Güz Sonatı olduğunu söyledi.  Öztürk, ''Güz Sonatı'ndaki anne ve kız arasındaki problemli ilişkisi her zaman ilgimi çekmişti'' dedi.
Nesrin Cavadzade, 'Bir Annenin Sonatı' adlı kısa filmdeki +18 mastürbasyon sahnesiyle çok konuşuldu. Sosyal medyada gündem oldu.

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinden sürpriz bir şekilde ayrıldı. Sette yönetmenle tartıştığı için senaryoda aniden cenaze sahnesi yazıldığı iddia edildi. Nilperi Şahinkaya'nın Yasak Elma'dan ayrılması planlanırken ilk olarak Nesrin Cavadzade ayrıldı.

Yasak Elma dizisinin ardından da geçtiğimiz günlerde tatil pozlarıyla magazin gündeminde konuşuldu. Son olarak ise magazin gündeminde konuşulmasının sebebi kısa filmdeki mastürbasyon sahnesi oldu.
Cavadzade, dünya prömiyerini 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yapan 'Bir Annenin Sonatı'nda rol aldı. 

Snob Magazin'in haberine göre, yönetmenliğini Fehmi Öztürk’ün yaptığı, Nesrin Cavadzade ile Hatice Aslan’ın başrolleri paylaştığı filme Nesrin Cavadzade'nin mastürbasyon yaptığı sahne damga vurdu.
38 yaşındaki Nesrin Cavadzade'nin bu performansı sosyal medyada gündem oldu.

Başrollerini Nesrin Cevadzade ve Hatice Aslan'ın paylaştığı filminde bir anne ve kızının hikâyesini işleyen yönetmen Fehmi Öztürk, filminin esinlenme kaynağının Ingmar Bergman’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Güz Sonatı olduğunu söyledi. 

Öztürk, ''Güz Sonatı'ndaki anne ve kız arasındaki problemli ilişkisi her zaman ilgimi çekmişti'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber