Muhtar adayı Gençer saha çalışmalarını sürdürüyor

Van Haber 21.03.2024 - 22:47, Güncelleme: 21.03.2024 - 22:47
 

Muhtar adayı Gençer saha çalışmalarını sürdürüyor

Yerel seçimlere sayılı günler kala muhtar adaylarının da seçim kampanyaları hız kazandı.

  Van'ın önde gelen eşraflarından Gençer ailesinin bir ferdi olan ve Akköprü Mahallesi genç, çalışkan, dürüst, iş insanı muhtar adayı Ali Gençer ev, ev dolaşarak Projelerini anlatıyor...   Akköprü Mahallesi'nde iz bırakmak ve halklarına en iyi hizmeti sunmak amacıyla yoğun bir şekilde çalışan muhtar adayı, mahalle sakinleriyle buluşuyor, sorunları dinliyor ve projelerini anlatıyor.   Van'ın Akköprü Mahallesi’nden muhtar adayı iş insanı Ali Gençer, mahallesinin Van'ın en eski yerleşim yerlerinden biri olduğunu belirterek, seçilmesi halinde mahalleye en iyi hizmeti sunmak için yoğun mesai harcayacağını ifade etti.Gençer, “Mahallemiz tarih kokan bir yer. Burada yaşayan insanlarımızın taleplerini, sorunlarını en iyi şekilde çözmek için oluşturduğumuz ekibimizle buradayız. İhtiyaçları tespit edip çözüm üreteceğimiz projelerle mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek istiyoruz” dedi.   Gençer “Mahallemizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, yaşam kalitesini yükseltecek projelerle halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Sadece seçim dönemi değil, her zaman mahallemizin yanında olacağımızı belirtmek isterim” diye konuştu.   Muhtar adayı Gençer,mahallelerinin ihtiyaçlarını muhtar seçilmesi halinde mahalle sakinleri ile istişare içerisinde karşılamak için gece gündüz demeden hizmet edeceklerini ifade etti. “Mahallemizi daha yaşanabilir kılmak için çalışacağız. Herkesin katılımıyla oluşturacağımız projelerle, mahallemizi daha güzel bir yer haline getireceğiz. Halkımızın desteğiyle beraber başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyorum” dedi. Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 
Yerel seçimlere sayılı günler kala muhtar adaylarının da seçim kampanyaları hız kazandı.
 
Van'ın önde gelen eşraflarından Gençer ailesinin bir ferdi olan ve Akköprü Mahallesi genç, çalışkan, dürüst, iş insanı muhtar adayı Ali Gençer ev, ev dolaşarak Projelerini anlatıyor...
 
Akköprü Mahallesi'nde iz bırakmak ve halklarına en iyi hizmeti sunmak amacıyla yoğun bir şekilde çalışan muhtar adayı, mahalle sakinleriyle buluşuyor, sorunları dinliyor ve projelerini anlatıyor.
 
Van'ın Akköprü Mahallesi’nden muhtar adayı iş insanı Ali Gençer, mahallesinin Van'ın en eski yerleşim yerlerinden biri olduğunu belirterek, seçilmesi halinde mahalleye en iyi hizmeti sunmak için yoğun mesai harcayacağını ifade etti.Gençer, “Mahallemiz tarih kokan bir yer. Burada yaşayan insanlarımızın taleplerini, sorunlarını en iyi şekilde çözmek için oluşturduğumuz ekibimizle buradayız. İhtiyaçları tespit edip çözüm üreteceğimiz projelerle mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek istiyoruz” dedi.
 
Gençer “Mahallemizin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, yaşam kalitesini yükseltecek projelerle halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Sadece seçim dönemi değil, her zaman mahallemizin yanında olacağımızı belirtmek isterim” diye konuştu.
 
Muhtar adayı Gençer,mahallelerinin ihtiyaçlarını muhtar seçilmesi halinde mahalle sakinleri ile istişare içerisinde karşılamak için gece gündüz demeden hizmet edeceklerini ifade etti.
“Mahallemizi daha yaşanabilir kılmak için çalışacağız. Herkesin katılımıyla oluşturacağımız projelerle, mahallemizi daha güzel bir yer haline getireceğiz. Halkımızın desteğiyle beraber başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyorum” dedi.
Vanhaberleri - Van haber - yerel Van haber - yerel haberler 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber