Minik Hatice Kübra'dan Bayram Ziyaretleri

Gündem 01.07.2023 - 00:35, Güncelleme: 02.07.2023 - 13:47
 

Minik Hatice Kübra'dan Bayram Ziyaretleri

Kurban Bayramı kutlamaları kapsamında çikolatasıyla çalışanların bayramını kutlayan minik Hatice Kübra Karatekin, büyüklerine örnek oldu.

Kurban Bayramı kutlamaları kapsamında çikolatasıyla çalışanların bayramını kutlayan minik Hatice Kübra Karatekin, büyüklerine örnek oldu. İslam coğrafyasında Kurban Bayramı ziyaretleri sürerken, Van'da yaşayan 6 yaşındaki Hatice Kübra Karatekin'in büyüklerine örnek davranışı herkesi kendisine hayran bıraktı. Bayram tatili olmasına rağmen görevi başındaki emniyet personellerini, askeri personelleri, sağlık personellerini, nöbetçi eczane personelerini ve tüm çaışan büyüklerini ziyaret ederek, çikolata ikramıyla bayramlarını kutladı. 6 yaşındaki minik Hatice Kübra'nın, yaptığı bu anlamlı bayram ziyareti kendisinden onlarca yaş büyük herkese örnek oldu. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Minik Hatice'nin babası Bülent Karatekin" Kızım daha 3 yaşında iken baba, kız bayram ziyaretleri başladık. Özellikle bayram günü mesai yapmak zorunda kalan abilerimizin bayram ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Kızım Hatice Kübra bu ziyaretlerden dolayı büyük keyif alıyor. üç yıldan bu yana yaptığımız bayram ziyaretleri artık geleneksel hale geldi. Bayram sabahı kızımız elinde şekeri ile beraber baba hadi amcaların bayramını kutlayalım diyor. Çok mutluyum. Biricik kızım maneviyatımızın büyük bir parçası olan bu anlamlı ziyaretlere çok önem veriyor.  Bu vesile ile başta Vanlı hemşehrilerim olmak üzre bütüm islam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum, Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah" dedi.
Kurban Bayramı kutlamaları kapsamında çikolatasıyla çalışanların bayramını kutlayan minik Hatice Kübra Karatekin, büyüklerine örnek oldu.

Kurban Bayramı kutlamaları kapsamında çikolatasıyla çalışanların bayramını kutlayan minik Hatice Kübra Karatekin, büyüklerine örnek oldu.
İslam coğrafyasında Kurban Bayramı ziyaretleri sürerken, Van'da yaşayan 6 yaşındaki Hatice Kübra Karatekin'in büyüklerine örnek davranışı herkesi kendisine hayran bıraktı.


Bayram tatili olmasına rağmen görevi başındaki emniyet personellerini, askeri personelleri, sağlık personellerini, nöbetçi eczane personelerini ve tüm çaışan büyüklerini ziyaret ederek, çikolata ikramıyla bayramlarını kutladı. 6 yaşındaki minik Hatice Kübra'nın, yaptığı bu anlamlı bayram ziyareti kendisinden onlarca yaş büyük herkese örnek oldu.


Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Minik Hatice'nin babası Bülent Karatekin" Kızım daha 3 yaşında iken baba, kız bayram ziyaretleri başladık. Özellikle bayram günü mesai yapmak zorunda kalan abilerimizin bayram ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Kızım Hatice Kübra bu ziyaretlerden dolayı büyük keyif alıyor. üç yıldan bu yana yaptığımız bayram ziyaretleri artık geleneksel hale geldi. Bayram sabahı kızımız elinde şekeri ile beraber baba hadi amcaların bayramını kutlayalım diyor. Çok mutluyum. Biricik kızım maneviyatımızın büyük bir parçası olan bu anlamlı ziyaretlere çok önem veriyor. 
Bu vesile ile başta Vanlı hemşehrilerim olmak üzre bütüm islam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum, Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah" dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber