Millî Medya ve Çanakkale Ruhu Paneli

Eğitim 17.03.2022 - 11:33, Güncelleme: 17.03.2022 - 11:33
 

Millî Medya ve Çanakkale Ruhu Paneli

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Ankara Kalecik ilçesinde “MİLLİ MEDYA VE ÇANAKKALE RUHU” paneli düzenlenecektir.

    Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından organize edilen programa, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı ve Türk Medya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel konuşmacı olarak katılacaklardır.     18 Mart Çanakkale zaferinin 107. Yıldönümünde Kalecik Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenecek program 18 Mart Saat 15.00’de yapılacaktır.        Değerli Basın mensuplarımızın katılımını bekler, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.    Adres: Kalecik Belediyesi Kültür Merkezi – Kalecik / Ankara Tarih: 18 Mart 2022 Cuma Saat. 15.00
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Ankara Kalecik ilçesinde “MİLLİ MEDYA VE ÇANAKKALE RUHU” paneli düzenlenecektir.

 

 

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından organize edilen programa, Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı ve Türk Medya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel konuşmacı olarak katılacaklardır.

 

 

18 Mart Çanakkale zaferinin 107. Yıldönümünde Kalecik Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenecek program 18 Mart Saat 15.00’de yapılacaktır. 

 

 

 

Değerli Basın mensuplarımızın katılımını bekler, çalışmalarında kolaylıklar dileriz. 

 

Adres: Kalecik Belediyesi Kültür Merkezi – Kalecik / Ankara

Tarih: 18 Mart 2022 Cuma

Saat. 15.00

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber