Milletvekili Kartal'dan gazetemize hayırlı olsun ziyareti

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.06.2021 - 19:03, Güncelleme: 05.06.2021 - 19:09
 

Milletvekili Kartal'dan gazetemize hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bünyesinde 2 Gazete 3 İnternet Haber Sitesi bulunduran 3 Bay Medya Grubu'nun Van'da yayın hayatına başlamasıyla birlikte gazetemize ziyarette bulunan AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal'ı ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas'ı AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yakut, 3 Bay Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Eren, Genel Yayın Koordinatörü Ahmet Bayram karşıladı. Milletvekili Kartal hayırlı olsun dileklerini ileterek yayın hayatında 3 Bay Medya Grubu ailesine başarılar diledi.  Kartal, Basın ahlakı ve ilkeleriyle yayın yapan tüm yerel ve ulusal basının destekçileri olacaklarını belirterek, "Basın camiası emek isteyen, uzun ve meşakkatli bir iştir. Şeffaf, ilkeli, yayın ilkesinden şaşmadan ilerleyen tüm basın camiamızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim. İlk sayılarını çıkaran Doğu Anadolu bölgesine yayın yapan İkra Haber, Van’da yayın yapmaya başlayan Van Hakimiyet Gazetesi’ne bunların yanında İnternet haber sitelerinde Yerel Van Haber’inde olduğu 3 Bay Medya Grubu ilimize hayırlı olsun diyor yayın hayatında başarılar diliyorum” İfadelerini kullandı. "Derdi Van olanın Van kadar derdi olur" AK Parti'nin 2023 hedeflerinin önemine vurgu yapan Kartal, bu kapsamda kırsal alanlara kadar ziyaretlerde bulunarak vatandaşlar ile bir araya geldiklerini söyledi.  Van Milletvekilleri olarak ciddi bir koordinasyon ile çalıştıklarını belirten Kartal, "AK Parti Milletvekilleri olarak tek derdimiz Van'dır. Derdi  Van olanın da Van kadar derdi olur. Son dönemde ilimiz yatırım atağıyla karşı karşıyadır. Devasa yatırımların Van'ın ekonomisine, doğasına, tarihi dokusuna büyük katkıları olacaktır" cümlelerini kullandı. 3 Bay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Eren, Genel Yayın Koordinatörü Ahmet Bayram ise yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, güzel temennilerinden ötürü AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal'a teşekkürlerini ileterek, kendilerine hediye takdiminde bulundular.
AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bünyesinde 2 Gazete 3 İnternet Haber Sitesi bulunduran 3 Bay Medya Grubu'nun Van'da yayın hayatına başlamasıyla birlikte gazetemize ziyarette bulunan AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal'ı ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Süleyman Oflas'ı AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yakut, 3 Bay Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Eren, Genel Yayın Koordinatörü Ahmet Bayram karşıladı.

Milletvekili Kartal hayırlı olsun dileklerini ileterek yayın hayatında 3 Bay Medya Grubu ailesine başarılar diledi. 

Kartal, Basın ahlakı ve ilkeleriyle yayın yapan tüm yerel ve ulusal basının destekçileri olacaklarını belirterek, "Basın camiası emek isteyen, uzun ve meşakkatli bir iştir. Şeffaf, ilkeli, yayın ilkesinden şaşmadan ilerleyen tüm basın camiamızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim. İlk sayılarını çıkaran Doğu Anadolu bölgesine yayın yapan İkra Haber, Van’da yayın yapmaya başlayan Van Hakimiyet Gazetesi’ne bunların yanında İnternet haber sitelerinde Yerel Van Haber’inde olduğu 3 Bay Medya Grubu ilimize hayırlı olsun diyor yayın hayatında başarılar diliyorum” İfadelerini kullandı.

"Derdi Van olanın Van kadar derdi olur"

AK Parti'nin 2023 hedeflerinin önemine vurgu yapan Kartal, bu kapsamda kırsal alanlara kadar ziyaretlerde bulunarak vatandaşlar ile bir araya geldiklerini söyledi. 

Van Milletvekilleri olarak ciddi bir koordinasyon ile çalıştıklarını belirten Kartal, "AK Parti Milletvekilleri olarak tek derdimiz Van'dır. Derdi  Van olanın da Van kadar derdi olur. Son dönemde ilimiz yatırım atağıyla karşı karşıyadır. Devasa yatırımların Van'ın ekonomisine, doğasına, tarihi dokusuna büyük katkıları olacaktır" cümlelerini kullandı.

3 Bay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Eren, Genel Yayın Koordinatörü Ahmet Bayram ise yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, güzel temennilerinden ötürü AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal'a teşekkürlerini ileterek, kendilerine hediye takdiminde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber