MHP Van Milletvekili aday adayı Cancan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Van Haber 09.01.2023 - 16:23, Güncelleme: 09.01.2023 - 16:23
 

MHP Van Milletvekili aday adayı Cancan'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

MHP Van Milletvekili aday adayı Yahya Cancan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında, "Gazetecilik fedakârlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir" dedi.

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili aday adayı Yahya Cancan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında, "Gücünü halktan alarak mesai kavramı gözetmeden çalışan ve Milletimizin sesi olan basın mensuplarının ağır şartlarda çalıştığının farkındayız. Gazetecilik fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir" dedi. MHP Van Milletvekili aday adayı Yahya Cancan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Her türlü zor çalışma şartlarına rağmen, ilimizde görev yapan değerli basın mensupları görevlerini özveriyle yapmaktadırlar. Basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler, toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak halkın doğru haber alma özgürlüğü yolunda hizmet etmek gibi büyük bir görevi üstlenmiş durumdadır. Yine Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi "Şüphesiz demokrasi haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır. Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur." Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak  Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
MHP Van Milletvekili aday adayı Yahya Cancan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında, "Gazetecilik fedakârlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir" dedi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili aday adayı Yahya Cancan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında, "Gücünü halktan alarak mesai kavramı gözetmeden çalışan ve Milletimizin sesi olan basın mensuplarının ağır şartlarda çalıştığının farkındayız. Gazetecilik fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir" dedi.

MHP Van Milletvekili aday adayı Yahya Cancan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Her türlü zor çalışma şartlarına rağmen, ilimizde görev yapan değerli basın mensupları görevlerini özveriyle yapmaktadırlar. Basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler, toplumun çıkarlarını göz önünde bulundurarak halkın doğru haber alma özgürlüğü yolunda hizmet etmek gibi büyük bir görevi üstlenmiş durumdadır.

Yine Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi "Şüphesiz demokrasi haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır. Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur."

Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak  Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber