MHP Van İl Başkanı Güngöralp'ten ''14 Mart Tıp Bayramı' mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2021 - 17:35, Güncelleme: 14.03.2021 - 17:35
 

MHP Van İl Başkanı Güngöralp'ten ''14 Mart Tıp Bayramı' mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, ’14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, ’14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;"Türkiye, bugün başka sahalarda olduğu gibi, tıp eğitimi-teknolojisi ve sağlık hizmetleri alanındaki performansıyla da dünyada adından söz ettiren bir ülke olmuştur. Bunda sunulan sağlık imkanlarının etkinliği ve donanımının yanında tıp çalışanlarımızın niteliği, bilgisi, özverisi ve şefkati yadsınamaz bir gerçektir. Türkiye tıp ailesi müşterek bir standardı yakalamış ve her geçen gün gelişerek, dünyada adından söz ettirir bir hale gelmiştir. Yurt dışından ülkemize tedavi amaçlı gelen hastaların sayısındaki ciddi artış, dünyada ilk niteliğinde yapılan başarılı ameliyatlar ve birçok ülke tarafından örnek olarak gösterilmemiz bunu açıkça gözler önüne sermektedir" dedi.Özellikle, Kovid 19 Pandemisi döneminde; Hükümetimiz canla, başla, samimiyetle virüse karşı direnerek, bütün imkanları seferber etmiştir. Fedakar hekimlerimiz ve sağlık personelimiz özveriyle çalışarak, gerektiğinde şehit vererek felaketin önünü kesmeye uğraşmış ve bunda da tüm dünyaya örnek teşkil etmiş, başarılı işlere imza atmışlardır.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van İl Başkanı Salih Güngöralp, ’14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, ’14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Türkiye, bugün başka sahalarda olduğu gibi, tıp eğitimi-teknolojisi ve sağlık hizmetleri alanındaki performansıyla da dünyada adından söz ettiren bir ülke olmuştur. Bunda sunulan sağlık imkanlarının etkinliği ve donanımının yanında tıp çalışanlarımızın niteliği, bilgisi, özverisi ve şefkati yadsınamaz bir gerçektir. Türkiye tıp ailesi müşterek bir standardı yakalamış ve her geçen gün gelişerek, dünyada adından söz ettirir bir hale gelmiştir. Yurt dışından ülkemize tedavi amaçlı gelen hastaların sayısındaki ciddi artış, dünyada ilk niteliğinde yapılan başarılı ameliyatlar ve birçok ülke tarafından örnek olarak gösterilmemiz bunu açıkça gözler önüne sermektedir" dedi.
Özellikle, Kovid 19 Pandemisi döneminde; Hükümetimiz canla, başla, samimiyetle virüse karşı direnerek, bütün imkanları seferber etmiştir. Fedakar hekimlerimiz ve sağlık personelimiz özveriyle çalışarak, gerektiğinde şehit vererek felaketin önünü kesmeye uğraşmış ve bunda da tüm dünyaya örnek teşkil etmiş, başarılı işlere imza atmışlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber