MHP VAN İL BAŞKANI GÜNGÖRALP'TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Gündem 08.07.2022 - 22:12, Güncelleme: 08.07.2022 - 22:12
 

MHP VAN İL BAŞKANI GÜNGÖRALP'TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Güngöralp, mesajında başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere, tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramı ile birlikte güzel yarınlara erişmesi temennisinde bulundu.

    Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Güngöralp, mesajında başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere, tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramı ile birlikte güzel yarınlara erişmesi temennisinde bulundu.   Bayramların milleti birbirine yakınlaştırdığını ifade eden Başkan Güngöralp, şunları kaydetti: "Bu bayramda ibadetlerimizi, ziyaretlerimizi gerçekleştirebilecek, sevdiklerimizle bayramlaşmanın güzelliğini yaşayabileceğiz. Bayramlar insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günlerdir.” dedi. Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor, herkese aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” İfadelerine yer verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Güngöralp, mesajında başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere, tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramı ile birlikte güzel yarınlara erişmesi temennisinde bulundu.
 
 
Milliyetçi Hareket Partisi Van İl Başkanı Salih Güngöralp, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Güngöralp, mesajında başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere, tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramı ile birlikte güzel yarınlara erişmesi temennisinde bulundu.
 
Bayramların milleti birbirine yakınlaştırdığını ifade eden Başkan Güngöralp, şunları kaydetti: "Bu bayramda ibadetlerimizi, ziyaretlerimizi gerçekleştirebilecek, sevdiklerimizle bayramlaşmanın güzelliğini yaşayabileceğiz.
Bayramlar insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günlerdir.” dedi.
Bu vesileyle Kurban Bayramı’nın, ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile kesilen kurbanların ve yapılan duaların kabulünü Yüce Allah’tan diliyor, herkese aileleri ile birlikte daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” İfadelerine yer verdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber