MHP Van İl Başkan Yardımcılığına Oktay Yıldırımoğlu getirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2021 - 15:19, Güncelleme: 31.01.2021 - 15:19
 

MHP Van İl Başkan Yardımcılığına Oktay Yıldırımoğlu getirildi

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Van İl Başkan Yardımcılığı ve Tanıtım Medya başkanlığına Oktay Yıldırımoğlu getirildi. Uzun zaman basınla iç içe olan ve basını yakından takip eden Oktay Yıldırımoğlu Van İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı olarak atandı. MHP’DE YENİ GÖREVLENDİRME Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van il başkan yardımcısı Tanıtım medya başkanı Oktay Yıldırımoğlu atandı. Van’da uzun yıllardır haber sitesi yöneten ve basın mensubu Oktay Yıldırımoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van il başkan yardımcısı Tanıtım medya başkanı olarak atandı. Oktay Yıldırımoğlu, yeni görevinde Van için güzel işlere verilen olmasına  ve memleket için hizmet edeceğini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Van İl Başkan Yardımcılığı ve Tanıtım Medya başkanlığına Oktay Yıldırımoğlu getirildi.

Uzun zaman basınla iç içe olan ve basını yakından takip eden Oktay Yıldırımoğlu Van İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı olarak atandı.

MHP’DE YENİ GÖREVLENDİRME

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van il başkan yardımcısı Tanıtım medya başkanı Oktay Yıldırımoğlu atandı.

Van’da uzun yıllardır haber sitesi yöneten ve basın mensubu Oktay Yıldırımoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van il başkan yardımcısı Tanıtım medya başkanı olarak atandı.

Oktay Yıldırımoğlu, yeni görevinde Van için güzel işlere verilen olmasına  ve memleket için hizmet edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber