MEVLÜT KAYA'DAN ANKARA ZİYARETLERİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2021 - 12:13, Güncelleme: 17.01.2021 - 12:13
 

MEVLÜT KAYA'DAN ANKARA ZİYARETLERİ

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Ankara'da bir dizi ziyaretler de bulundu. Kaya, ilk olarak Büyük Birlik Partisi Genel Merkezini ziyaret etti. Burada Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren beyi makamında ziyaret ederek, yeni seçilmiş olduğu görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu kendisine başarılar diledi. Tevfik Eren beyde ta Van'dan kendisini onure etmek adına ziyarete gelen Van İl Başkanına nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Karşılıklı hediye taktimi sonrası ziyaret son buldu. Mevlüt Kaya, daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Daire Başkanı Fatih Kocabaş beyi makamında ziyaret etti. Burada fikir alışverişinde bulunuldu… İkili görüşmelerde Van'in çevre yolu çalışması ele alındı… Ziyaretin anısına karşılıklı hediye taktimi sonrası ziyaret son buldu… Ziyaretler sonrası açıklamalar da bulunan Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, amacımız Van yerelin de bulunan sorunları ve dileklerimizi Ankara da çözüme kavuşturmak dedi. Haber; Süleyman Çelebi

Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, Ankara'da bir dizi ziyaretler de bulundu.

Kaya, ilk olarak Büyük Birlik Partisi Genel Merkezini ziyaret etti. Burada Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren beyi makamında ziyaret ederek, yeni seçilmiş olduğu görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu kendisine başarılar diledi. Tevfik Eren beyde ta Van'dan kendisini onure etmek adına ziyarete gelen Van İl Başkanına nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Karşılıklı hediye taktimi sonrası ziyaret son buldu.

Mevlüt Kaya, daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Daire Başkanı Fatih Kocabaş beyi makamında ziyaret etti. Burada fikir alışverişinde bulunuldu… İkili görüşmelerde Van'in çevre yolu çalışması ele alındı… Ziyaretin anısına karşılıklı hediye taktimi sonrası ziyaret son buldu… Ziyaretler sonrası açıklamalar da bulunan Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, amacımız Van yerelin de bulunan sorunları ve dileklerimizi Ankara da çözüme kavuşturmak dedi.

Haber; Süleyman Çelebi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber