Merhum Osman Yıldız Anısına Kızı Ahsen Yıldız’a Plaket Taktim Edildi

Gündem 05.11.2023 - 15:01, Güncelleme: 05.11.2023 - 15:01
 

Merhum Osman Yıldız Anısına Kızı Ahsen Yıldız’a Plaket Taktim Edildi

Osman Yıldız Van’a Vefa Platformu Yönetim Kurulu Üyeleri düzenlenen bir programda kentin basın mensupları ile bir araya geldi.

Düzenlenen basın toplantısında Platform Kurucu Başkanı merhum Osman Yıldız'ın ruhuna fatiha okutuldu. Burada konuşan Osman Yıldız Van’a Vefa Platformu Başkan Vekili Hasan Sümer, daha önce “Van’a Vefa Platformu olarak bilinen STK’mızın adını geçtiğimiz aylarda elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Van’a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız’ın ismini yaşatmak ve merhuma olan vefamızı göstermek için platformun adını “Osman Yıldız Van’a Vefa Platformu olarak değiştirdiklerini söyleyerek, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Uğur Ebeperi getirildiğini açıkladı.  “OSMAN YILDIZ ANISINA KIZI AHSEN YILDIZ’A PLAKET TAKTİM EDİLDİ” Elim trafik kazasında hayatını kaybeden Osman Yıldız’ın kızı Ahsen Yıldız, aynı araçta yaralı olarak kurtulmuştu. Platform üyeleri tarafından merhum Osman Yıldız’ın anısına  biricik kızı Ahsen Yıldız’a plaket taktim ettiler. Aile eşrafınında bulunduğu basın toplantısında plaket taktim edilirken duygulu anlar yaşandı. “YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR EBEPERİ OLDU” Başkan Vekili Hasan Sümer, 01.10.2023 Tarihinde VAN’A VEFA PLATFORMU kurucusu ve Başkanı olan Osman Yıldız Başkanımızı ve eşini trafik kazası sonucu kaybetmiştik. Tüm Van halkını ve bizleri derinden üzmüştür. Vana Vefa Platformu yönetim kurulu tarafından yapılan ilk toplantımızda aldığımız karar ile Osman Yıldız Başkanımızın bizlere emaneti olan VAN’A VEFA PLATFORMU adını ve logosunu OSMAN YILDIZ VAN’A VEFA PLATFORMU olarak değiştirmiş bulunmaktayız. Osman Yıldız Başkanımızın adının platformumuzda devam etmesi bizler için gurur kaynağı olacağı gibi Platformumuzun da fahri başkanı olarak devam edecektir. Osman Yıldız Başkanımızın vefatı ile boşalan başkanlık makamına yönetim kurulumuzun ortak kararı ile Uğur EBEPERİ getirilmiştir” dedi.  Ardından başkanlığa getirilen yeni başkan Uğur Ebeperi ise yaptığı konuşmasında “Vizyonumuz kurulduğu günden bugünümüze kadar Van’ın Vanlının yanında olup Van’ın sıkıntılarını ihtiyaçlarını ilgili makamlara kurum amirlerine gerektiğinde siyasilere bildirip takibini yapmak yardıma muhtaç ailelerimizin, öğrencilerimizin yanında olmak gücümüzün yettiğince yardımlarımıza devam edeceğiz. Kurulduğu günden günümüze kadar çizgisini değişmeyen doğruluktan taviz vermeyen yönetim kurulu başkanlarımız ile canla başla yolumuza devam edeceğiz.  Ayrıca Platformumuza Kadın kolları ve Gençlik kolları olarak iki gurup daha eklemiş bulunmaktayız. Gençlik kolları başkanlığına Burak Angişhan , Kadın kolları başkanlığına da Hamide Donmuş hanımefendi Başkanımız atanmıştır. Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Amacımız bu kardeşlerimiz ile birlikte Osman Yıldız Vana Vefa Platformu ailesini büyütmekle birlikte tüm vatandaşlarımıza Van ilinin her köşesine, sokağına, mahallesine ulaşmış olacağız. Bu vesile ile tekrardan Osman Yıldız kardeşimizi ve eşini Rahmetle anıyoruz. Mekânları Cennet olsun” dedi.    
Osman Yıldız Van’a Vefa Platformu Yönetim Kurulu Üyeleri düzenlenen bir programda kentin basın mensupları ile bir araya geldi.

Düzenlenen basın toplantısında Platform Kurucu Başkanı merhum Osman Yıldız'ın ruhuna fatiha okutuldu. Burada konuşan Osman Yıldız Van’a Vefa Platformu Başkan Vekili Hasan Sümer, daha önce “Van’a Vefa Platformu olarak bilinen STK’mızın adını geçtiğimiz aylarda elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Van’a Vefa Platformu Başkanı Osman Yıldız’ın ismini yaşatmak ve merhuma olan vefamızı göstermek için platformun adını “ Osman Yıldız Van’a Vefa Platformu olarak değiştirdiklerini söyleyerek, Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Uğur Ebeperi getirildiğini açıkladı.

 “OSMAN YILDIZ ANISINA KIZI AHSEN YILDIZ’A PLAKET TAKTİM EDİLDİ”

Elim trafik kazasında hayatını kaybeden Osman Yıldız’ın kızı Ahsen Yıldız, aynı araçta yaralı olarak kurtulmuştu. Platform üyeleri tarafından merhum Osman Yıldız’ın anısına  biricik kızı Ahsen Yıldız’a plaket taktim ettiler. Aile eşrafınında bulunduğu basın toplantısında plaket taktim edilirken duygulu anlar yaşandı.

“YENİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR EBEPERİ OLDU”

Başkan Vekili Hasan Sümer, 01.10.2023 Tarihinde VAN’A VEFA PLATFORMU kurucusu ve Başkanı olan

Osman Yıldız Başkanımızı ve eşini trafik kazası sonucu kaybetmiştik. Tüm Van halkını ve bizleri

derinden üzmüştür. Vana Vefa Platformu yönetim kurulu tarafından yapılan ilk toplantımızda

aldığımız karar ile Osman Yıldız Başkanımızın bizlere emaneti olan VAN’A VEFA PLATFORMU adını ve

logosunu OSMAN YILDIZ VAN’A VEFA PLATFORMU olarak değiştirmiş bulunmaktayız. Osman Yıldız

Başkanımızın adının platformumuzda devam etmesi bizler için gurur kaynağı olacağı gibi

Platformumuzun da fahri başkanı olarak devam edecektir. Osman Yıldız Başkanımızın vefatı ile

boşalan başkanlık makamına yönetim kurulumuzun ortak kararı ile Uğur EBEPERİ getirilmiştir” dedi.

 Ardından başkanlığa getirilen yeni başkan Uğur Ebeperi ise yaptığı konuşmasında “Vizyonumuz kurulduğu günden bugünümüze kadar Van’ın Vanlının yanında olup Van’ın sıkıntılarını ihtiyaçlarını ilgili makamlara kurum amirlerine gerektiğinde siyasilere bildirip takibini yapmak yardıma muhtaç ailelerimizin, öğrencilerimizin yanında olmak gücümüzün yettiğince yardımlarımıza devam edeceğiz. Kurulduğu günden günümüze kadar çizgisini değişmeyen doğruluktan taviz vermeyen yönetim kurulu başkanlarımız ile canla başla yolumuza devam edeceğiz.

 Ayrıca Platformumuza Kadın kolları ve Gençlik kolları olarak iki gurup daha eklemiş bulunmaktayız. Gençlik kolları başkanlığına Burak Angişhan , Kadın kolları başkanlığına da Hamide Donmuş hanımefendi Başkanımız atanmıştır. Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Amacımız bu kardeşlerimiz ile birlikte Osman Yıldız Vana Vefa Platformu ailesini büyütmekle birlikte tüm vatandaşlarımıza Van ilinin her köşesine, sokağına, mahallesine ulaşmış olacağız. Bu vesile ile tekrardan Osman Yıldız kardeşimizi ve eşini Rahmetle anıyoruz. Mekânları Cennet olsun” dedi.

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber