Memleket Partisinden Erçek mahallesine ziyaret

Van Haber 25.08.2021 - 14:00, Güncelleme: 25.08.2021 - 14:00
 

Memleket Partisinden Erçek mahallesine ziyaret

Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, İpekyolu ilçesine bağlı Erçek Mahallesini ziyaret etti.

Memleket Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Yusuf sevimli ve il yönetimi Mustafa Güven ,Veysi Samukay ,Ufuk Canlı ile birlikte İpekyolu Erçek Mahallesini ziyaret eden İl Başkanı Haluk Terzioğlu, vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinledikten sonra incelemelerde bulundu. 2017 yılında başlanan ve hala bitirilemeyen Beyaztaş Göleti Sulama Tesisi ile ilgili açıklamada bulunan Terzioğlu, "Projeye diğer arsalarinda bir an önce eklenme gerekir. Bunun yanında her bir arazinin tarıma elverişli olabilmesi ve mağduriyet yaşanmaması için yetkililerin bir an önce çözüm odaklı çalışmaları lazım" dedi. Erçek Mahallesinde su ve elektrik kesintilerinin çok fazla olduğunu ve bundan dolayı vatandaşların mağdur edildiğini söyleyen Terzioğlu, bunun yanında okul ve kavşaklarda trafik ışığı ve üstgeçit olmayışından dolayi her geçen yıl trafik kazalarının arttigina değindi. Kazalardan dolayı öğrenci ve ailelerin tedirgin ettiğini dile getiren, "Yoğun yağan yağmur sonucu meydana gelen sel gibi felaketlere menfezler yetersiz olduğu için bu menfezlere yenilerinin eklenmesi noktasında yetkililerin incelemelerde bulunmasını istiyoruz. Erçek mahallesinin bu kadar yalnız bırakıldığını bilmiyordum. Şuan itibari ile bu mahallede ne bir piknik alanı ne de bir bankamatik var. Bundan sonra bu konuların takipçisi olacağız" diye konustu.
Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, İpekyolu ilçesine bağlı Erçek Mahallesini ziyaret etti.
Memleket Partisi İpekyolu İlçe Başkanı Yusuf sevimli ve il yönetimi Mustafa Güven , Veysi Samukay , Ufuk Canlı ile birlikte İpekyolu Erçek Mahallesini ziyaret eden İl Başkanı Haluk Terzioğlu, vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinledikten sonra incelemelerde bulundu. 2017 yılında başlanan ve hala bitirilemeyen Beyaztaş Göleti Sulama Tesisi ile ilgili açıklamada bulunan Terzioğlu, "Projeye diğer arsalarinda bir an önce eklenme gerekir. Bunun yanında her bir arazinin tarıma elverişli olabilmesi ve mağduriyet yaşanmaması için yetkililerin bir an önce çözüm odaklı çalışmaları lazım" dedi. Erçek Mahallesinde su ve elektrik kesintilerinin çok fazla olduğunu ve bundan dolayı vatandaşların mağdur edildiğini söyleyen Terzioğlu, bunun yanında okul ve kavşaklarda trafik ışığı ve üstgeçit olmayışından dolayi her geçen yıl trafik kazalarının arttigina değindi. Kazalardan dolayı öğrenci ve ailelerin tedirgin ettiğini dile getiren, "Yoğun yağan yağmur sonucu meydana gelen sel gibi felaketlere menfezler yetersiz olduğu için bu menfezlere yenilerinin eklenmesi noktasında yetkililerin incelemelerde bulunmasını istiyoruz. Erçek mahallesinin bu kadar yalnız bırakıldığını bilmiyordum. Şuan itibari ile bu mahallede ne bir piknik alanı ne de bir bankamatik var. Bundan sonra bu konuların takipçisi olacağız" diye konustu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber