Memleket Partisi Erciş İlçe Kongresi yapıldı

Van Haber 26.07.2021 - 14:45, Güncelleme: 26.07.2021 - 14:55
 

Memleket Partisi Erciş İlçe Kongresi yapıldı

Memleket Partisi Erciş İlçe Kongresi'ni gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede Halil Kızılkaya başkan seçildi.

Erciş İlçe Başkanlığında düzenlenen kongrede konuşan Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, İpekyolu ve Tuşba’dan sonra Erciş ilçe kongresini de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Memleket Partisi’nin kısa süre içerisinde ülkenin her köşesinde hızlıca örgütlenerek, büyük bir başarıya imza attığını vurgulayan Terzioğlu, “Bu örgütlenme hızı Türkiye’miz için bir rekor olmakla birlikte, yüreklerdeki sevginin ve cesaretin de bir göstergesidir” dedi. Gittikleri her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştıklarının altını çizen Terzioğlu, “Gittiğimiz her mahallede, köyde, ilçede veya ilde halkımızın büyük sevgi, ilgi ve desteğiyle karşılaşıyoruz. Elbette ki umutlu gözlerle bizlere bakan insanlarımız için, Türkiye’miz için, yarınlarımız için daha yapacağımız çok şey var. Her gün bir önceki günden daha da çok çalışacak ve geleceğimizi emin adımlarla inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 1. Erciş Olağan Kongremizin önce memleketimize, sonra da partimize hayırlı olmasını diler, görevlerine seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Tek liste halinde gidilen kongrede başkan seçilen Halil Kızılkaya ise Erciş 1.Olağan Kongresi’nin hayırlara vesile olması dileklerinde bulunarak, “Bu yola çıkarken öncelikle hedefimiz, memleketimiz için güzel ve kalıcı işler yapmak olacaktır. Biz bu memleketin evlatları olarak, elimizi taşın altına koymak,  yaşadığımız bu eşsiz coğrafyayı gelecek nesillere daha yaşanabilir hale getirebilmek ve bunun içinde ciddi projeler hazırlamak zorundayız. Umudunu yitirmiş ve geleceğinden kaydı duyan gençlerimizin umudu olmak önceliğimiz olacaktır. İl ve ilçe teşkilatlarımız bu bilinçle çalışacak ve inşallah hedefimize ulaşacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz başaracağız çünkü inanıyoruz. Bu anlamda kongremizin şimdiden memleketimize, şehrimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Memleket Partisi Erciş İlçe Kongresi'ni gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede Halil Kızılkaya başkan seçildi.

Erciş İlçe Başkanlığında düzenlenen kongrede konuşan Memleket Partisi Van İl Başkanı Haluk Terzioğlu, İpekyolu ve Tuşba’dan sonra Erciş ilçe kongresini de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Memleket Partisi’nin kısa süre içerisinde ülkenin her köşesinde hızlıca örgütlenerek, büyük bir başarıya imza attığını vurgulayan Terzioğlu, “Bu örgütlenme hızı Türkiye’miz için bir rekor olmakla birlikte, yüreklerdeki sevginin ve cesaretin de bir göstergesidir” dedi.
Gittikleri her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştıklarının altını çizen Terzioğlu, “Gittiğimiz her mahallede, köyde, ilçede veya ilde halkımızın büyük sevgi, ilgi ve desteğiyle karşılaşıyoruz. Elbette ki umutlu gözlerle bizlere bakan insanlarımız için, Türkiye’miz için, yarınlarımız için daha yapacağımız çok şey var. Her gün bir önceki günden daha da çok çalışacak ve geleceğimizi emin adımlarla inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 1. Erciş Olağan Kongremizin önce memleketimize, sonra da partimize hayırlı olmasını diler, görevlerine seçilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Tek liste halinde gidilen kongrede başkan seçilen Halil Kızılkaya ise Erciş 1.Olağan Kongresi’nin hayırlara vesile olması dileklerinde bulunarak, “Bu yola çıkarken öncelikle hedefimiz, memleketimiz için güzel ve kalıcı işler yapmak olacaktır. Biz bu memleketin evlatları olarak, elimizi taşın altına koymak,  yaşadığımız bu eşsiz coğrafyayı gelecek nesillere daha yaşanabilir hale getirebilmek ve bunun içinde ciddi projeler hazırlamak zorundayız. Umudunu yitirmiş ve geleceğinden kaydı duyan gençlerimizin umudu olmak önceliğimiz olacaktır. İl ve ilçe teşkilatlarımız bu bilinçle çalışacak ve inşallah hedefimize ulaşacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz başaracağız çünkü inanıyoruz. Bu anlamda kongremizin şimdiden memleketimize, şehrimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber