Kürtlerden HDP'ye sert tepki geldi.

Gündem 26.04.2021 - 23:15, Güncelleme: 27.04.2021 - 08:37
 

Kürtlerden HDP'ye sert tepki geldi.

Amerika Başkanı joe Biden'ın soykırım açıklmasının ardından HDP resmi web sitesinden sözde soykırımı destekleyen bildiri yayınlamıştı. Paylaşılan bildiriye her kesimden tepkiler gelmişti.

Sosyal Medya platformu Twitter üzerinden #HDPninGerçekYüzü hastagıyla paylaşımda bulunan binlerce Twitter kullanıcısı HDP'ye sert bir dille tepki gösterdi. Hastag paylaşımlarına AK Parti Van İl Başkanlığı ve partililerden de büyük destek geldi.  Binlerce sosyal medya kullanıcısının kısa süre içerisinde paylaşımda bulunmaları kısa sürede Türkiye gündemi sıralamasında en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Paylaşımlar incelendiğinde, hastag çalışmasının HDP'nin geçtiğimiz günlerde ABD Başkanını destekleyici bildiri yayınlamasından dolayı yapıldığı öğrenildi.  1915 yılında Ermeni çetelerinin en fazla kürtleri katlettiğini düşünen sosyal medya kullanıcıları, HDP'nin kürtlerin sözcüsü olamayacağını ve artık HDP'nin kürt halkını görmezden geldiğini savundular.
Amerika Başkanı joe Biden'ın soykırım açıklmasının ardından HDP resmi web sitesinden sözde soykırımı destekleyen bildiri yayınlamıştı. Paylaşılan bildiriye her kesimden tepkiler gelmişti.

Sosyal Medya platformu Twitter üzerinden #HDPninGerçekYüzü hastagıyla paylaşımda bulunan binlerce Twitter kullanıcısı HDP'ye sert bir dille tepki gösterdi. Hastag paylaşımlarına AK Parti Van İl Başkanlığı ve partililerden de büyük destek geldi. 
Binlerce sosyal medya kullanıcısının kısa süre içerisinde paylaşımda bulunmaları kısa sürede Türkiye gündemi sıralamasında en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.


Paylaşımlar incelendiğinde, hastag çalışmasının HDP'nin geçtiğimiz günlerde ABD Başkanını destekleyici bildiri yayınlamasından dolayı yapıldığı öğrenildi. 
1915 yılında Ermeni çetelerinin en fazla kürtleri katlettiğini düşünen sosyal medya kullanıcıları, HDP'nin kürtlerin sözcüsü olamayacağını ve artık HDP'nin kürt halkını görmezden geldiğini savundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber