Koronavirüse Karşı En İyi Korunan Site

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2020 - 17:41, Güncelleme: 24.04.2020 - 17:41
 

Koronavirüse Karşı En İyi Korunan Site

Destan sitesi aldığı tedbirlerle Koronavirüse karşı en iyi korunan site oldu. 16 Mart'tanitibaren ülkemiz baş gösteren Covid 19 salgın hastalığı yüzünden hayat durma noktasına gelirken, Destan sitesi aldığı tedbirlerle yüzler gülüyor. Destan sitesi yönetici Haydar Ergin Koronavirüs alacağımız tedbirlerden güçlü değil, sloganıyla yola çıkarak bir takım radikal tedbirler aldık. Haftalık olarak düzenli bir şekilde sitemizin her noktası özellikle dezenfektan ediliyor. Ergin sağlığımız için görünmeyen düşmanla savaştığını belirterek bu mikrop yayıldığı her bir ortamda saatlerce yaşayabiliyor. Tüm olasılıkları göz önünde bulundurarak bu süreçten mutlu bir şekilde çıkmak istiyoruz"dedi.


Destan sitesi aldığı tedbirlerle Koronavirüse karşı en iyi korunan site oldu.
16 Mart'tanitibaren ülkemiz baş gösteren Covid 19 salgın hastalığı yüzünden hayat durma noktasına gelirken, Destan sitesi aldığı tedbirlerle yüzler gülüyor.
Destan sitesi yönetici Haydar Ergin Koronavirüs alacağımız tedbirlerden güçlü değil, sloganıyla yola çıkarak bir takım radikal tedbirler aldık.
Haftalık olarak düzenli bir şekilde sitemizin her noktası özellikle dezenfektan ediliyor.
Ergin sağlığımız için görünmeyen düşmanla savaştığını belirterek bu mikrop yayıldığı her bir ortamda saatlerce yaşayabiliyor. Tüm olasılıkları göz önünde bulundurarak bu süreçten mutlu bir şekilde çıkmak istiyoruz"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber