Kaymakam Aslan'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2020 - 16:15, Güncelleme: 30.04.2020 - 16:15
 

Kaymakam Aslan'dan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Aslan yayımladığı mesajda; “Devletin ve milletin varlığını devam ettirmek için, çalışan milyonlarca insan için 1 Mayıs emeğin bayramı ve dayanışmanın simgesidir. Emeğiyle, alın teriyle geçimini temin eden milli gelirimize büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri bir gün içerisindeyiz. Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisinin ardında işçilerimiz etkin bir rol almaktadır. Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Sevgi, saygı ve bir olmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, geçeceğine olan inancımızla, başta işçi emekçileri olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum” dedi

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Aslan yayımladığı mesajda; “Devletin ve milletin varlığını devam ettirmek için, çalışan milyonlarca insan için 1 Mayıs emeğin bayramı ve dayanışmanın simgesidir. Emeğiyle, alın teriyle geçimini temin eden milli gelirimize büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri bir gün içerisindeyiz. Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisinin ardında işçilerimiz etkin bir rol almaktadır. Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Sevgi, saygı ve bir olmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, geçeceğine olan inancımızla, başta işçi emekçileri olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber