Kanaat Önderi Hüsnü Artim AK Parti’den Çatak Aday Adayı Oldu

Van Haber 22.11.2023 - 21:07, Güncelleme: 22.11.2023 - 21:15
 

Kanaat Önderi Hüsnü Artim AK Parti’den Çatak Aday Adayı Oldu

Kanaat Öneri Hüsnü Artim AK Parti’den Çatak Aday Adayı Oldu

Haviştan Aşiretine mensup  Kanaat Önderi ,İş İnsanı Hüsnü Artim, AK Parti İl Başkanlığı’na gelerek, Çatak Belediye Başkan Aday Adaylık başvuru dosyasını İl Başkanı Emre Güray’a teslim etti. 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Çatak için önemli bir isim olan Kanaat Önderi Hüsnü Artim’in “ Bende varım” demesi herkes tarafından sevinçle karşılandı. Aday Adaylığı ile ilgili konuşma yapan İş İnsanı Artim, “Öncelikle doğup büyüdüğüm kadim ilçemiz Çatak’a hizmet borcumuz var şiarıyla hareket ediyoruz. Hangi platformda olursa olsun ilçemiz için neler yapabiliriz derdi içindeyim. İslami âlimlerin yurdu olan şirin ilçemizin sorunlarını ve sıkıntılarını iyi analiz etmiş bir kardeşinizim. Bu anlamda hemşerilerimizin talebi nedir, ilçemizin sorunları nedir, bunlar için hazırlığımı yapmış durumdayım. Hiçbir zaman koltuk sevdalısı ve ya makam sevdalısı olmadım. Sosyal belediyeciliği hâkim olacağı, en önemlisi Cumhurbaşkanımızın yolunda Türkiye Yüzyılı’nı Çatak’ta inşa etmeye geliyorum. İlçemiz sıradan değil, kalıcı hizmetlere layıktır. Allah nasip ederse, Türkiye’de hizmet belediyeciliği nasıl olur, herkese göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, aday adaylığımız ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı oldun. Allah beni sizlere mahcup etmesin” dedi.  
Kanaat Öneri Hüsnü Artim AK Parti’den Çatak Aday Adayı Oldu

Haviştan Aşiretine mensup  Kanaat Önderi ,İş İnsanı Hüsnü Artim, AK Parti İl Başkanlığı’na gelerek, Çatak Belediye Başkan Aday Adaylık başvuru dosyasını İl Başkanı Emre Güray’a teslim etti.

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Çatak için önemli bir isim olan Kanaat Önderi Hüsnü Artim’in “ Bende varım” demesi herkes tarafından sevinçle karşılandı.

Aday Adaylığı ile ilgili konuşma yapan İş İnsanı Artim, “Öncelikle doğup büyüdüğüm kadim ilçemiz Çatak’a hizmet borcumuz var şiarıyla hareket ediyoruz. Hangi platformda olursa olsun ilçemiz için neler yapabiliriz derdi içindeyim. İslami âlimlerin yurdu olan şirin ilçemizin sorunlarını ve sıkıntılarını iyi analiz etmiş bir kardeşinizim. Bu anlamda hemşerilerimizin talebi nedir, ilçemizin sorunları nedir, bunlar için hazırlığımı yapmış durumdayım. Hiçbir zaman koltuk sevdalısı ve ya makam sevdalısı olmadım. Sosyal belediyeciliği hâkim olacağı, en önemlisi Cumhurbaşkanımızın yolunda Türkiye Yüzyılı’nı Çatak’ta inşa etmeye geliyorum. İlçemiz sıradan değil, kalıcı hizmetlere layıktır. Allah nasip ederse, Türkiye’de hizmet belediyeciliği nasıl olur, herkese göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, aday adaylığımız ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı oldun. Allah beni sizlere mahcup etmesin” dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber