KAF'tan Kur'an'ı Kerim Saldırısına Sert Tepki 'Zafer İnananlarındır'

Gündem 24.01.2023 - 15:15, Güncelleme: 24.01.2023 - 15:15
 

KAF'tan Kur'an'ı Kerim Saldırısına Sert Tepki 'Zafer İnananlarındır'

İsveç’te İslam karşıtı aşırı sağcı Rasmus Paludan’ın Kur’an-ı Kerim’i yaktığı iğrenç eylem sonrası tepkiler çığ gibi büyüyor.

  Bu iğrenç saldırıyı sert bir dille kınayan Kadim Aşiretler Genel Başkanı Rasim Aslan"Kadim Aşiretler Federasyonu olarak, İsveç’in Başkentinde Türkiye Büyükelçiliği önünde ve İsveç polisinin güvenliğinde Bir Milyar 700 Milyon Müslümanın Kutsal Kitabı Kur’an’ı azimüşşanı yakan meczup, serseri, haydut, faşist, ırkçı alçağı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Hak ile batının mücadelesi Hz. Âdem’in döneminde başlamış, Nemrutlar, firavunlar ve Ebucehillerin dönemine kadar devam ede gelmiştir. Günümüzün Nemrutları, Ebucehilleri ve Firavunları da İslam’a ve Kur’an’a hazımsızlıklarını zaman zaman gösteriyorlar. Fakat cenab-ı hak buyuruyor ki “o Kur’an’ı biz indirdik kıyamete kadar da biz koruyacağız.” Dolayısıyla kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır. Kâinatta, en yüksek ses İslam’ın sedası olacaktır. Yeter ki Müslümanlar bu şuurla Allah’ın ipine sımsıkı sarılsınlar, kardeş olsunlar. Zafer Müslümanların ve inananların olacaktır" dedi.  
İsveç’te İslam karşıtı aşırı sağcı Rasmus Paludan’ın Kur’an-ı Kerim’i yaktığı iğrenç eylem sonrası tepkiler çığ gibi büyüyor.

 

Bu iğrenç saldırıyı sert bir dille kınayan Kadim Aşiretler Genel Başkanı Rasim Aslan"Kadim Aşiretler Federasyonu olarak, İsveç’in Başkentinde Türkiye Büyükelçiliği önünde ve İsveç polisinin güvenliğinde Bir Milyar 700 Milyon Müslümanın Kutsal Kitabı Kur’an’ı azimüşşanı yakan meczup, serseri, haydut, faşist, ırkçı alçağı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Hak ile batının mücadelesi Hz. Âdem’in döneminde başlamış, Nemrutlar, firavunlar ve Ebucehillerin dönemine kadar devam ede gelmiştir. Günümüzün Nemrutları, Ebucehilleri ve Firavunları da İslam’a ve Kur’an’a hazımsızlıklarını zaman zaman gösteriyorlar. Fakat cenab-ı hak buyuruyor ki “o Kur’an’ı biz indirdik kıyamete kadar da biz koruyacağız.” Dolayısıyla kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır. Kâinatta, en yüksek ses İslam’ın sedası olacaktır. Yeter ki Müslümanlar bu şuurla Allah’ın ipine sımsıkı sarılsınlar, kardeş olsunlar. Zafer Müslümanların ve inananların olacaktır" dedi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber