“KADINA ŞİDDETE HAYIR” KONULU KARİKATÜR YARIŞMASI

Gündem 20.01.2023 - 14:19, Güncelleme: 20.01.2023 - 14:19
 

“KADINA ŞİDDETE HAYIR” KONULU KARİKATÜR YARIŞMASI

İpekyolu Belediyesi kadına yönelik şiddete karşı dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla kadına şiddete hayır konulu karikatür yarışması düzenliyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen karikatür yarışmasına il geneli ve ilçelerde ikamet eden amatör, profesyonel tüm karikatürcüler katılabilecek. 20 Ocak 2023 tarihinde başlayan başvurular 8 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek ve yarışmacılar en fazla 3 (üç) adet çizimle yarışmaya müracaat edebilecek. Yarışmaya başvurular bizzat İpekyolu Belediyesi 5. kat Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’'nden alınacak  başvuru formu ile yapılacak. Seçici kurul değerlendirme toplantısı sonucunda yarışmada birinci olana notebook bilgisayar, ikinciye tablet bilgisayar, üçüncüye ise akıllı saat hediye edilecek. Ayrıca mansiyon ödülü olarak 5 (beş) kişiye çizim seti hediye edilerek, tüm yarışmacılara katılım sertifikası verilecek.
İpekyolu Belediyesi kadına yönelik şiddete karşı dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla kadına şiddete hayır konulu karikatür yarışması düzenliyor.



Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen karikatür yarışmasına il geneli ve ilçelerde ikamet eden amatör, profesyonel tüm karikatürcüler katılabilecek.
20 Ocak 2023 tarihinde başlayan başvurular 8 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek ve yarışmacılar en fazla 3 (üç) adet çizimle yarışmaya müracaat edebilecek.
Yarışmaya başvurular bizzat İpekyolu Belediyesi 5. kat Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’'nden alınacak  başvuru formu ile yapılacak.
Seçici kurul değerlendirme toplantısı sonucunda yarışmada birinci olana notebook bilgisayar, ikinciye tablet bilgisayar, üçüncüye ise akıllı saat hediye edilecek.

Ayrıca mansiyon ödülü olarak 5 (beş) kişiye çizim seti hediye edilerek, tüm yarışmacılara katılım sertifikası verilecek.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber