Jandarmadan Teröre Geçit Yok

Siyaset 01.06.2022 - 11:14, Güncelleme: 01.06.2022 - 11:14
 

Jandarmadan Teröre Geçit Yok

Jandarmadan Teröre Geçit Yok

    2022 yılı Mayıs ayı içerisinde  terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;    Terörle Mücadele Harekatı kapsamında (390) küçük ve orta çaplı operasyon icra edilmiş, bu operasyonlardan (3) adet AK-47 Kalaşnikov P.Tf., (1) adet kullanılmış Lav silahı, (1) adet tabanca, (3) adet EYP (el yapımı patlayıcı), (1000) adet P.Tf. mühimmatı, (95) adet tüp, (3) adet jeneratör, (2) adet televizyon ve çok miktarda gıda ve yaşam malzemesi ile örgütsel doküman ele geçirilmiştir.   6415 Sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanuna Muhalefet, Terör Örgütüne Üye Olmak ve Terör Örgütüne Bilerek İsteyerek Yardım/Yataklık Etmek, Terör Örgütü Propagandası Yapmak suçlarından PKK/KCK Terör  Örgütünden  (26), DEAŞ Terör Örgütünden (4) olmak üzere (30)  şahıs hakkında TEM Şb.Md.lügu ekiplerince adli işlem yapılmış olup (12)’si tutuklanmıştır.   Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve teröristle mücadele kapsamında yürütülen operasyonel faaliyetlere artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.           Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Jandarmadan Teröre Geçit Yok

 

 

2022 yılı Mayıs ayı içerisinde  terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 

 

Terörle Mücadele Harekatı kapsamında (390) küçük ve orta çaplı operasyon icra edilmiş, bu operasyonlardan (3) adet AK-47 Kalaşnikov P.Tf., (1) adet kullanılmış Lav silahı, (1) adet tabanca, (3) adet EYP (el yapımı patlayıcı), (1000) adet P.Tf. mühimmatı, (95) adet tüp, (3) adet jeneratör, (2) adet televizyon ve çok miktarda gıda ve yaşam malzemesi ile örgütsel doküman ele geçirilmiştir.

 

6415 Sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanuna Muhalefet, Terör Örgütüne Üye Olmak ve Terör Örgütüne Bilerek İsteyerek Yardım/Yataklık Etmek, Terör Örgütü Propagandası Yapmak suçlarından PKK/KCK Terör  Örgütünden  (26), DEAŞ Terör Örgütünden (4) olmak üzere (30)  şahıs hakkında TEM Şb.Md.lügu ekiplerince adli işlem yapılmış olup (12)’si tutuklanmıştır.

 

Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve teröristle mücadele kapsamında yürütülen operasyonel faaliyetlere artan bir azim ve kararlılıkla devam edilmektedir.    

     

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber