İYİ Parti Van Milletvekili Adayı Ercan Çiçek'ten Başkan Uğurlu'ya Ziyaret

Van Haber 09.05.2023 - 23:45, Güncelleme: 09.05.2023 - 23:56
 

İYİ Parti Van Milletvekili Adayı Ercan Çiçek'ten Başkan Uğurlu'ya Ziyaret

İYİ Parti Van Milletvekili Adayı Ercan Çiçek ve beraberindeki heyet ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

Yerelvanhaber/ Vanhaber 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam eden İYİ Parti Van Milletvekili Adayı Ercan Çiçek, İl Başkanı Selim Özgökçe, İl Başkan Yardımcıları Şahin Gündüz,Remzi Erbenzer,Adnan Meltem,Özgür Tahtakıran,Tuşba İlçe Başkanı Abdullah Akbaş,Edremit İlçe Başkanı Hüseyin Lezgin, İpekyolu İlçe Başkanı Serkan Saygın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı ve TÜM İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti. Ziyarete İYİ PartiGenel Başkanı Meral Akşener'in selamını ileterek konuşan Milletvekili adayı Ercan Çiçek," Van'da tüketici haklarını savunan bir derneğin olması sevindiricidir. STK'lar yerelde demokrasinin bir ayağıdır. Bizlerde kadim memleketimize hizmet etmek ve her alanda vanımızın daha iyi yerlere gelmesi için adaylığımızı bıraktık. Nasip olursa ilimizin temsiliyetini İYİ Parti adına TBMM çatısı altında hizmete talibiz. Bizler heyetimizle birlikte şahsınızda yönetim kurulunuza ve tüm üyelerinize kolaylıklar diler, selamlarımızı iletiyoruz" dedi. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı ve TÜM İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Erhan Uğurlu" Siyasi partilerin hepsi birer zenginliktir. Rekabet her zaman güzel imkanları doğurur. İlimzde liyakatli adayların olması son derece umut vericidir" diyerek İYİ Parti Milletvekili adayı Ercan Çiçek ve heyetine teşekkür ederek, başarılar diledi.  
İYİ Parti Van Milletvekili Adayı Ercan Çiçek ve beraberindeki heyet ile birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.

Yerelvanhaber/ Vanhaber
14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam eden İYİ Parti Van Milletvekili Adayı Ercan Çiçek, İl Başkanı Selim Özgökçe, İl Başkan Yardımcıları Şahin Gündüz,Remzi Erbenzer,Adnan Meltem,Özgür Tahtakıran,Tuşba İlçe Başkanı Abdullah Akbaş,Edremit İlçe Başkanı Hüseyin Lezgin, İpekyolu İlçe Başkanı Serkan Saygın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı ve TÜM İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Erhan Uğurlu'yu ziyaret etti.


Ziyarete İYİ PartiGenel Başkanı Meral Akşener'in selamını ileterek konuşan Milletvekili adayı Ercan Çiçek," Van'da tüketici haklarını savunan bir derneğin olması sevindiricidir. STK'lar yerelde demokrasinin bir ayağıdır. Bizlerde kadim memleketimize hizmet etmek ve her alanda vanımızın daha iyi yerlere gelmesi için adaylığımızı bıraktık. Nasip olursa ilimizin temsiliyetini İYİ Parti adına TBMM çatısı altında hizmete talibiz. Bizler heyetimizle birlikte şahsınızda yönetim kurulunuza ve tüm üyelerinize kolaylıklar diler, selamlarımızı iletiyoruz" dedi.


Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Tüketiciler Birliği Van Şube Başkanı ve TÜM İŞ Konfederasyonu Van İl Başkanı Erhan Uğurlu" Siyasi partilerin hepsi birer zenginliktir. Rekabet her zaman güzel imkanları doğurur. İlimzde liyakatli adayların olması son derece umut vericidir" diyerek İYİ Parti Milletvekili adayı Ercan Çiçek ve heyetine teşekkür ederek, başarılar diledi.

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yerelvanhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

van haber